BRETT & PEPE koers maken comeback na crypto crash – zet meme crypto rally voort?

4355 totale weergaven
pepe en brett

Nu een groot deel van de meme coin markt in staat lijkt om te herstellen van de recente crypto crash, zijn het Pepe en Brett die voorop lijken te lopen in dit herstel. Deze twee tokens wisten over de afgelopen 24 uur respectievelijk met 8,75% en 15,12% te stijgen. Is dit de start van een nieuwe meme crypto rally?

Zowel Brett als Pepe zijn misschien wel de twee best presterende meme coins van 2024. Brett was in staat om sinds februari uit te groeien tot een van de sterren van de Base blockchain, terwijl Pepe over het afgelopen jaar met maar liefst 725% is gestegen.

Nu deze twee meme coins de rest van de meme coin markt op sleeptouw nemen, vragen veel investeerders zich af hoeveel deze tokens waard kunnen worden. Hieronder gaan we daar verder op in.

Brett koers verwachting

De Brett koers wist lang zijn waarde te behouden tijdens de huidige crypto crash, maar in de afgelopen dagen moest ook Brett een correctie accepteren. De Brett koers behaalde gisteren zijn laagste waarde sinds begin mei in de buurt van de $ 0,12. Sinds mei was het juist bezig aan een opwaartse beweging die het een nieuwe ATH opleverde boven de $ 0,19.

brett koers
Brett koers grafiek (24 uur) – Bron: CoinMarketCap

De waarde die Brett gisteren behaalde was dus 36% lager dan zijn ATH van 9 juni. Toch lijkt deze correctie van korte duur, aangezien de Brett koers vandaag alweer in staat is geweest om een groot deel van zijn verloren terrein goed te maken. Brett is op dit moment $ 0,1523 waard en is daarmee 15,12% gestegen in de afgelopen 24 uur.

Nu de Brett koers zijn weg omhoog weer gevonden lijkt te hebben, en de BASE blockchain nog altijd de nodige potentie met zich meebrengt, is de verwachting dat Brett op de korte termijn weer richting zijn ATH bij de $ 0,19 kan stijgen. Dat staat garant voor een stijging van 25%.

Pepe koers verwachting

Pepe moest over de afgelopen weken, net als de rest van de crypto markt, genoegen nemen met een aanzienlijke correctie. Deze correctie bracht de Pepe koers zelfs voor het eerst in weken onder de $ 0,000010 en het verloor dan ook meer dan 40% in waarde.

pepe koers
Pepe koers grafiek (24 uur) – Bron: CoinMarketCap

De recente stijging van de Pepe koers komt voort uit zijn doorzettingsvermogen boven de lagere trendlijn. Hierdoor is Pepe in staat geweest een bullish vooruitzicht mogelijk te maken, en op het moment dat de Pepe koers standhoudt boven dit niveau kan er zelfs rekening gehouden worden met een 40% stijging richting een waarde van $ 0,0000172.

Op het moment dat de Pepe koers echter door deze lagere trendlijn inzakt, wordt het bullish momentum ongedaan gemaakt. In dat geval moet er rekening gehouden worden met verdere dalingen richting de ondersteuning bij de $ 0,0000089, gevolgd door de ondersteuning bij $ 0,0000076.

Alternatieven met groot potentieel

Waar zowel Pepe als Brett zich mogelijk opmaken voor een crypto rally richting een nieuwe ATH, zijn er meerdere nieuwe meme coins die nog grotere stijgingen met zich mee kunnen brengen. Met name nieuwe meme coins die zich in hun presale fase bevinden tonen op dit moment veel potentieel.

Hieronder bespreken we om die reden de beste drie nieuwe presale tokens van dit moment.

PlayDoge (PLAY) – Volgende meme coin met groot groeipotentieel

PlayDoge is een ander voorbeeld van een meme coin die op het punt staat grote stijgingen door te maken. Dit project bevindt zich namelijk in een presale die al snel viraal is gegaan. In korte tijd wist dit project al bijna $ 4,8 miljoen op te halen aan vroege investeringen.

PlayDoge is een Play-to-Earn meme coin die bezig is met de ontwikkeling van een nieuwe mobiele game. In deze game wordt de iconische Doge meme getransformeerd in een virtueel huisdier op basis van de bekende Tamagotchi-stijl. Door gebruik te maken van 8-bit 2D vormgeving omarmt deze game de jaren ’90 nostalgie van games zoals Tamagotchi en Super Mario Bros.

play beste presale

Gebruikers zullen voor hun virtuele huisdier moeten zorgen en kunnen het vervolgens inzetten bij minigames om PLAY-tokens te verdienen. De PLAY-token wordt echter niet alleen gebruikt als beloning bij de mobiele game, gebruikers kunnen ook PLAY-tokens verdienen via het staking-mechanisme van dit veelbelovende project. Nu ETH-staking toegevoegd is aan de oorspronkelijk BNB-staking, is er sprake van een APY die oploopt tot wel 153%.

Gebruikers hebben nu beperkt de tijd om PLAY-tokens te kopen voor de prijs van $ 0,0051 per stuk. Deze prijs zal in de volgende fase van de presale, over iets meer dan 24 uur, gaan stijgen naar $ 0,0511.

Play-to-earn meme coin

PlayDoge - play-to-earn Doge familie meme

 • Gebaseerd op het legendarische Tamagotchi concept
 • Verdien extra $PLAY tokens via de game & staking
 • Ontwikkeld op de goedkope en snelle Binance Smart Chain
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

 

Base Dawgz (DAWGZ) – Meme coin met utility gaat viraal

Base Dawgz is een onlangs gelanceerde meme coin die inspiratie haalt uit de vrijheid van base jumping. Dit project wil deze vrijheid vertalen naar de blockchain door een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen mogelijk te maken. Stap 1 van deze gedecentraliseerde wereld moet het kunnen verplaatsen van je tokens over meerdere blockchains zijn.

Hiervoor is multi-chain functionaliteit nodig. Om deze reden is de native DAWGZ token naast zijn originele blockchain van Base, ook, beschikbaar op de ETH, SOL, BNB en AVAX blockchains.

Het feit dat de DAWGZ token ontwikkeld wordt op de nieuwe Base blockchain is ook een goed teken voor toekomstige stijgingen. Deze blockchain wist snel te groeien en is nu al verantwoordelijk geweest voor succesvolle nieuwe crypto’s zoals BRETT. Deze token wist bijvoorbeeld al snel een market cap van boven de $ 1 miljard te behalen.

DAWGZ tokens zijn te koop tijdens de presale voor de prijs van $ 0,00527 per stuk. Deze presale heeft in twee weken tijd al bijna $ 2 miljoen weten op te halen. Tokens zijn te koop middels BASE, ETH, BNB, SOL en AVAX.

Multi-chain meme coin

Base Dawgz - base jumping meme coin over meerdere chains!

 • Beschikbaar op meerdere blockchains
 • Meme coin gebaseerd op base jumping
 • Onderdeel van legendarische dog meme coins
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe zelf onderzoek.

 

Sealana (SEAL) – Nieuwe Solana meme coin maakt zich op voor explosieve listing

Sealana is de nieuwe Amerikaanse ‘hillbilly’ van de Solana blockchain. Solana is recentelijk verantwoordelijk geweest voor een groot aantal succesvolle meme coins. Van Bonk tot Dogwifhat en van Book of Memes tot Popcat. Sealana lijkt nu de volgende meme coin op de Solana blockchain te zijn die hard kan gaan stijgen.

Sealana wist namelijk al snel $ 5 miljoen op te halen in zijn presale, een stuk meer dan zijn initiële doel van $ 3 miljoen. Hierdoor is deze presale zijn laatste fase ingegaan en hebben investeerders nog maar 6 dagen de tijd om SEAL tokens te kopen tegen de prijs van $ 0,022 per token.

?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1800932633800593603%7Ctwgr%5E1081ef02e9f36d4d60da9de9bafb13ee6b02fa87%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Furl%3Dhttps%3A%2F%2Ftwitter.com%2FSealana_Token%2Fstatus%2F1800932633800593603

Sealana ging viraal vanwege zijn leuke mascotte, een mollige zeehond die de ‘degen’ markt representeert. Deze zeehond zit daardoor de hele dag achter zijn computer op zoek naar de volgende Solana ster. Deze zoektocht houdt zijn flippers druk en zijn woonkamer een puinhoop.

Het project is keer op keer in staat om een nieuwe virale meme te creëren die gedeeld wordt op zijn X kanaal. Om deze reden is de verwachting dan ook dat de token hard kan stijgen op het moment dat die gelist wordt op exchanges.

Hot presale die al meer dan $ 1.000.000,- heeft opgehaald

Sealana - op South Park gebaseerde meme coin

 • Presale heeft al meer dan $ 1.000.000,- opgehaald
 • Het project is gebouwd op de Solana blockchain
 • Gebaseerd op populaire South Park meme
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:

  Door: Joeri van Kuppeveld

  Ik ben Joeri van Kuppeveld, schrijver voor Ecoteers en daarnaast Skeleton atleet. Ik heb een master in bedrijfskunde en marketing en focus me vooral op crypto gerelateerd nieuws. Ik combineer mijn werk als schrijver met een carrière in de sport van skeleton en ben hierdoor net zo vaak in Nederland ...