Britse gebruikers krijgen toegang tot de Bitcoin-betalingsapp van Strike

3220 totale weergaven

De Bitcoin-betalingsapp Strike is officieel gelanceerd in het Verenigd Koninkrijk. Gebruikers kunnen nu Bitcoin kopen, verkopen, versturen en opnemen, waarbij gebruik wordt gemaakt van het Lightning Network voor snelle en goedkope transacties.

Belangrijkste functies en diensten

Met de functie “Send Globally” van Strike kunnen gebruikers snel en tegen lage kosten geld overmaken in lokale valuta met behulp van het Bitcoin Lightning Network. Met de custodial iOS- en Android-app kunnen Britse gebruikers direct bitcoin kopen met gratis onbeperkte GBP-stortingen vanaf hun bankrekeningen, waar dit wordt ondersteund. Gebruikers kunnen ook automatisch omzetten en terugkerende aankopen plannen.

Voordelen van Lightning Network integratie

Door gebruik te maken van het Lightning Network, stelt Strike gebruikers in staat om on-chain transacties snel en kosteneffectief uit te voeren. Alle klanten van Strike ontvangen een Lightning-adres in een e-mailachtig formaat om het ontvangen van betalingen te vereenvoudigen.

Gebruikers kunnen ervoor kiezen om betalingen in Bitcoin of GBP te ontvangen en te versturen vanuit hun Bitcoin- of GBP-saldo via Lightning.

Wereldwijde Peer-to-Peer overboekingen

Britse gebruikers kunnen gebruikmaken van de wereldwijde peer-to-peer-overschrijvingen van Strike via Lightning, waardoor ze direct van hun GBP-saldo naar de Strike-rekening van een vriend kunnen sturen, overal waar Strike beschikbaar is.

De waarde kan worden ontvangen als Bitcoin, GBP, euro, Amerikaanse dollar of USDT in ondersteunde regio’s.

Speciale functies

Strike Private biedt een “witte handschoen” service voor vermogende particulieren, familiekantoren en bedrijven die grotere hoeveelheden Bitcoin van meer dan £100.000 ($127.000) willen kopen en verkopen. Deze service is op maat gemaakt om te voldoen aan de behoeften van belangrijke investeerders in de cryptoruimte.

De marktpositie van Strike

Jack Mallers, oprichter en CEO van Strike, benadrukte de aanzienlijke mogelijkheden voor het gebruik van Bitcoin in het Verenigd Koninkrijk, met name vanwege de bevolking en de economie van het land. “We zijn ongelooflijk enthousiast om onze diensten aan te bieden in het Verenigd Koninkrijk, terwijl we voldoen aan de lokale regelgeving voor bitcoin- en ‘crypto’-bedrijven,” verklaarde Mallers.

Samenvatting

Strike blijft haar aanwezigheid wereldwijd uitbreiden en is nu beschikbaar in meer dan 100 landen en gebieden. De introductie van de diensten van Strike in het Verenigd Koninkrijk is een belangrijke mijlpaal in de missie van het bedrijf om het gebruik van Bitcoin te bevorderen en toegankelijke financiële oplossingen te bieden.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....