Cardano stijgt met meer dan 5% in 24 uur – ADA nu kopen?

6280 totale weergaven
Cardano koers

Dat de markt weer aantrekt is duidelijk te merken. Verschillende analisten tonen positieve prijsgrafieken, al staat de fear and greed index nog wel behoorlijk negatief. In dit momentum van koersstijgingen valt Cardano (ADA) op! Met meer dan 5% prijsstijging in de afgelopen 24 uur is Cardano hard op weg naar de $ 0,50? 

Cardano profiteert van geplande Chang hard fork

De prijsstijging komt niet helemaal uit de lucht vallen. Eind juli staat namelijk de Chang hard fork gepland. Dit is de laatste fase in de Cardano roadmap en richt zich op het creëren van een volledig gedecentraliseerd blockchain-ecosysteem.

Dit moment markeert een zeer belangrijk punt in de ontwikkeling van Cardano als daadwerkelijk decentrale blockchain. Het ontwikkel bedrijf achter ADA (IOG) beheerd na deze fase het netwerk niet meer. Dit betekend dat de community het netwerk volledig zal gaan beheren, wat uiteraard de essentie is van decentralisatie.

Een zeer spannend moment dus, waar veel Cardano investeerders naar hebben uitgekeken! En dit is te zien in de koers.

Onderstaande afbeelding toont twee grafieken. Links: prijsbeweging en volatiliteit van Cardano de afgelopen 24 uur. Rechts: prijsbeweging afgelopen week. Grijs is Bollinger Bands.

 

Gaat Cardano hard stijgen?

Het blijft natuurlijk de vraag of Cardano zal doorstijgen na deze nieuwe (eind) fase. Dit hang van veel factoren af, maar de markt is tot dusver positief. Ook als we kijken naar prijsanalyses na eerdere upgrades, zie we positieve signalen. Bijvoorbeeld de historische gegevens van IntoTheBlock, laten zien dat de prijs flink steeg bij vorige upgrades:

Cardano ($0.36) handelt momenteel op $ 0.42, dit is een stijging van 5,31% over de afgelopen 24 uur. Of deze stijging doorzet is helemaal de vraag, maar voor nu stemt de munt zeer positief.

[technical_chart symbol=”ADA” indicators=”” start_date=”2024-07-11″ end_date=”2024-07-14″]

 

Profiteren van deze prijsstijging? Koop Cardano!

Nederlandse exchange met web3 wallet

OKX - trade meer dan 150 crypto’s

  • Nieuwe app en Web3 wallet in Nederland
  • Handel met andere traders
  • Verdien rente met crypto leningen
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe je eigen onderzoek.

 

Lees meer over:
ADACardanocardano koers

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...