Cardano lanceert nieuwe updates: kan ADA koers stijgen?

12214 totale weergaven
ada koers

Cardano heeft nieuwe tools geïntroduceerd om stake pool-operaties te verbeteren en privacyfuncties te versterken. Hoewel de prijs van ADA slechts lichte tekenen van herstel vertonen, kunnen dit wel belangrijke updates zijn om de ADA koers op lange termijn te laten stijgen.

Cardano voert verbeteringen door in stake pool-operaties

Cardano’s belangrijkste nieuwe update is de “docker-cardano-cli v8.24.0.0-1”, ontwikkeld door Blinken Labs. Deze tool maakt staking makkelijker en efficiënter binnen het Cardano netwerk. Hoewel gedetailleerde informatie over de nieuwe functies nog komt, hebben eerdere updates van Blinken Labs al voor grote verbeteringen gezorgd in gebruikerservaring en prestaties.

Cardano is zeer actief op GitHub, wat aantoont dat het goed bezig is in technologische vernieuwing. Deze voortdurende updates zijn voornamelijk gefocust op het verbeteren van de infrastructuur van het netwerk. Daarnaast is er het Midnight Protocol van Cardano, dat de privacy binnen blockchain-toepassingen wil verbeteren.

ADA koers blijft stabiel ondanks de update

Ondanks al deze ontwikkelingen blijft de koers van ADA stabiel. De munt is recent uit een dalende trend gekomen, wat een mogelijke ommekeer aangeeft. Momenteel staat de ADA koers op ongeveer $0,3896 volgens CoinMarketCap, een stijging van 3,53% in de afgelopen 24 uur. Maar het handelsvolume is met 17,44% gedaald, wat betekent dat er minder gehandeld wordt ondanks het goede nieuws. De huidige prijs is ver verwijderd van de all-time high op 2 september van 2021, toen ADA de $3.10 aantikte.

Dit verschil tussen de sterke ontwikkelingen van Cardano en de stabiele marktwaarde van ADA roept vragen op over de prijs op korte termijn. Analisten denken dat de toenemende interesse van grote investeerders en de voortdurende technologische vooruitgang uiteindelijk kunnen zorgen voor een prijsstijging, vooral als de bredere markt stabiel blijft.

Hoewel de prijs van ADA nog niet volledig reageert op deze vooruitgangen, laten de aanhoudende verbeteringen aan het netwerk mogelijk een veelbelovende toekomst zijn. Zodra de markt stabiliseert, kan ADA mogelijk een waardestijging zien die in lijn is met zijn technologische ontwikkelingen.

Lees meer over:
ada koersCardano

    Door: Dirk van Haaster

    Met meer dan vier jaar werkervaring binnen crypto, heeft Dirk aanzienlijke expertise opgedaan in het schrijven van content over van alles dat met Web3 te maken heeft. Dirk behaalde zijn master in Strategic Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar hij afstudeerde met de cum laude ond...