Chainlink lanceert Data Streams op Avalanche Mainnet met GMX V2-integratie

2219 totale weergaven

Chainlink heeft zijn Data Streams gelanceerd op het Avalanche mainnet, in samenwerking met GMX V2 om een revolutie teweeg te brengen in het gedecentraliseerde financiële ecosysteem met real-time marktgegevens en verbeterde transactie-efficiëntie.

Partnerschap om DeFi-ecosysteem te verbeteren

De integratie met GMX V2 maakt gebruik van Chainlink Data Streams voor hoogfrequente marktgegevens en geautomatiseerde transactieafwikkeling.

Dit zorgt voor snellere en meer veerkrachtige gedecentraliseerde handel, waarvan handelaren en liquiditeitsverschaffers binnen de Avalanche-gemeenschap aanzienlijk profiteren.

Integratie van real-time marktgegevens

Chainlink’s Data Streams stellen ontwikkelaars in staat om DeFi-producten te creëren die een gebruikerservaring bieden die vergelijkbaar is met die van gecentraliseerde beurzen (CEX’en), maar met de extra voordelen van on-chain uitvoeringssnelheid en veiligheid. De gedecentraliseerde infrastructuur van Chainlink zorgt voor robuuste data-integriteit en veerkracht.

Voordelen voor ontwikkelaars en gebruikers

Johann Eid, Chief Business Officer bij Chainlink Labs, benadrukte dat de ongeëvenaarde snelheid en veerkracht van Data Streams het mogelijk maken dat DeFi-protocollen ultrasnelle producten met een hoge doorvoer kunnen leveren, met behoud van hoge beveiligingsstandaarden.

Andere DeFi-protocollen, zoals PancakeSwap, ApolloX en YFX, hebben ook Chainlink Data Streams geïntegreerd, wat het groeiende belang ervan in het DeFi-landschap benadrukt.

Uitbreiding van DeFi mogelijkheden

Deze samenwerking markeert een aanzienlijke vooruitgang in de DeFi-mogelijkheden op Avalanche en biedt een betrouwbare en efficiënte oplossing voor marktgegevens en transactieverwerking. Ontwikkelaars en gebruikers kunnen betere prestaties, beveiliging en gebruikerservaring verwachten als resultaat van deze integratie.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....