Charles Hoskinson: Nieuwe updates van Cardano zijn enorm succesvol in eerste 24 uur

18168 totale weergaven
cardano update

Charles Hoskinson, de oprichter van Cardano, zegt dat het platform weer tot leven komt. Dit komt mede door het succes van de nieuwe upgrade van Cardano genaamd Sundae V3. Sundae V3, een bekende gedecentraliseerde beurs (DEX) op Cardano, heeft onlangs een grote stijging in activiteit laten zien. Maar gaat dit ook voor een stijging in de ADA koers zorgen?

Groot success voor Cardano door Sundae V3

In 24 uur werden er maar liefst 9.264 orders verwerkt. Pi Lanningham, de CTO van Sundae Labs, zei dat ongeveer 900 van deze orders binnen hetzelfde blok werden geplaatst en uitgevoerd. De meeste orders werden binnen 30 seconden voltooid, 70% binnen een minuut en 90% binnen 221 seconden.

Deze groei maakt deel uit van een grotere trend van ontwikkelingen binnen Cardano. Hoskinson vertelde onlangs over de aankomende Chang Hard Fork-upgrade, die in juni verwacht wordt. Ook zei hij dat de Cardano Node bijna versie 9.0 heeft bereikt, wat betekent dat het platform klaar is voor deze belangrijke upgrade.

Decentralisatie en betere beveiliging bij Cardano

Cardano bereidt zich niet alleen voor op de Chang Hard Fork, maar werkt ook aan meer decentralisatie. Hoskinson legde uit dat er plannen zijn voor het inzetten van Decentralized Representatives (dReps). Deze dReps zullen helpen bij het beheren van de schatkist, zelfs zonder een volledige grondwet.

Daarnaast heeft Cardano een multi-staking functie toegevoegd aan zijn Light Wallet Lace. Hierdoor kunnen gebruikers hun ADA-tokens aan meerdere stake pools delegeren zonder hun geld over verschillende accounts te hoeven verdelen. Deze functie is speciaal bedoeld voor gebruikers die hun investeringen goed willen beveiligen.

Tekenen van groei voor de ADA koers?

De recente upgrades en de toename van het aantal orders bij Sundae V3 zijn sterke aanwijzingen dat Cardano weer tot leven komt, zoals Hoskinson zegt. Ondertussen is de koers van ADA, de native token van Cardano, in de afgelopen 24 uur met 0,04% gestegen en staat nu op $0,3861.

    Door: Dirk van Haaster

    Met meer dan vier jaar werkervaring binnen crypto, heeft Dirk aanzienlijke expertise opgedaan in het schrijven van content over van alles dat met Web3 te maken heeft. Dirk behaalde zijn master in Strategic Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar hij afstudeerde met de cum laude ond...

    Je hebt geen geld om te laten zien geselecteerd