Circle CEO accepteert uitnodiging Sun voor diner met Waren Buffet

Circle CEO accepteert uitnodiging Sun voor diner met Waren Buffet

De ceo van Circle, Jeremy Allaire, heeft de uitnodiging om te eten met Warren Buffet geaccepteerd. Justin Sun heeft eerder dit jaar een lunch gekocht met de Amerikaanse miljardair Buffet. De ondernemer houdt elk jaar een lunch voor het goede doel.

Sun doneerde ruim $4.5 miljoen te doneren om het plekje aan de tafel te verkrijgen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Allaire

Allaire is de ceo en mede-oprichter van Circle. Het bedrijf is in 2013 begonnen met het ophalen van geld. Een van de grote investeerders was de bank Goldman Sachs met $50 miljoen. De Circle app deed ooit ook mee aan de bitcoin handel, maar in december 2016.

Wat dat betreft is de uitnodiging van Allaire een opmerkelijke. Hij werkt bij een bedrijf waar Goldman Sachs een flinke vinger in de pap heeft. Tegelijkertijd verkoopt het bedrijf niet actief bitcoin of andere cryptomunten.

Warren Buffet

Het diner met Buffet is een veel besproken onderwerp. Sun mag een aantal mensen meenemen en die nodigt hij één voor één uit. De man achter blockchain TRON wil met een groep van mensen uit de cryptospace de industrie uitleggen aan Buffet.

Warren Buffet is erg sceptisch over bitcoin. Hij vindt de cryptomunt maar niets, maar ziet wel wat in blockchains.

Het is aan Sun en consorten om hem tijdens de lunch op een andere gedachte te brengen. De vraag is: kan dat überhaupt? En als het kan, is Sun dan de juiste persoon?

Juiste persoon

Over dat laatste zijn de meningen verdeeld. Sun staat bekend om het oppompen en hypen van zijn projecten. Uit de hoek van 'zijn' TRON zul je vooral positieve geluiden horen. Maar in veel delen van de crypto community ziet men hem toch vooral als iemand die goed kan verkopen, maar niks revolutionairs doet.

De uitkomst van de lunch moeten we afwachten. Maar de kans is niet groot dat een team van crypto afgevaardigden, gekozen door Sun, de gedachtes van Buffet kunnen veranderen.

En als dat wel gebeurt: dan hebben de aanwezige mensen waarschijnlijk hun eigen project gepromoot. En niet per se bitcoin of andere open blockchains.

Lees meer over:
Tron Justin Sun

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan