Coffeezilla wordt aangeklaagd wegens smaad door Logan Paul over CryptoZoo beschuldigingen

2567 totale weergaven

Logan Paul heeft een rechtszaak wegens laster aangespannen tegen YouTuber Stephen Findeisen, bekend als Coffeezilla, over video’s waarin hij Paul beschuldigt van oplichting via zijn mislukte CryptoZoo NFT project.

Juridische stappen ondernomen

Logan Paul heeft juridische stappen ondernomen tegen YouTuber Coffeezilla en heeft een rechtszaak wegens laster aangespannen over een reeks video’s die in 2022 werden uitgebracht en waarin Pauls CryptoZoo NFT-project als oplichterij werd bestempeld.

De rechtszaak, die op 27 juni werd aangespannen in een arrondissementsrechtbank in San Antonio, Texas, beschuldigt Coffeezilla van het kwaadwillig verspreiden van valse beweringen die Pauls reputatie beschadigden.

Logan Paul’s betrokkenheid bij CryptoZoo

Volgens de rechtszaak erkenden de video’s van Coffeezilla niet Pauls oprechte inspanningen en toewijding om CryptoZoo tot een succes te maken.

De aanklacht beweert dat Findeisen belangrijke informatie wegliet die aantoonde dat Paul geen profijt had van het project en actief werkte aan het oplossen van problemen voor de lancering.

Schuld op projectadviseurs

Paul’s rechtszaak legt ook de schuld bij Eduardo “Eddie” Ibanez en Jake Greenbaum, adviseurs van het CryptoZoo project.

Paul beschrijft Ibanez als een “charlatan” die loog over zijn kwalificaties en Greenbaum als een adviseur die meer geïnteresseerd was in persoonlijk gewin dan in het succes van het project.

Schadevergoeding eisen

Logan Paul eist meer dan $75.000 aan schadevergoeding, samen met rente, juridische kosten en andere genoegdoening die de rechtbank passend acht.

Ondanks zijn aanvankelijke beslissing om juridische stappen te vermijden en zich te richten op een herstelplan van $1,5 miljoen voor CryptoZoo, besloot Paul uiteindelijk door te gaan met de rechtszaak na aanhoudende beschuldigingen van Coffeezilla.

Lees meer over:
logan paulnftNFTsscam

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....