'Coinbase kampte 2 uur lang met technische problemen'

'Coinbase kampte 2 uur lang met technische problemen'

Cryptobeurs Coinbase heeft vandaag te maken met technische problemen. Het Amerikaanse bedrijf had minstens 3 keer last van verbindingsproblemen in de afgelopen 30 dagen waardoor klanten geen gebruik konden maken van hun diensten.

Coinbase heeft verschillende diensten. Waaronder de beurs Coinbase Pro, waar je handelt met andere klanten. Zowel de beurs als brokerdiensten waren niet altijd beschikbaar.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Volgens Coinbase kan dit zorgen voor problemen voor klanten. Let dus op als je wil gaan handelen. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat de handel geen doorgang vindt en transacties kunnen worden vertraagd. Dit geldt voor zowel de app als de website.

Op het moment van schrijven zijn er naar verluidt geen technische problemen. Volgens de cryptobeurs werden de problemen van vandaag binnen twee uur verholpen.

Het netwerk van bitcoin kun je altijd gebruiken, 24 uur per dag. Voor beurzen, brokers en andere diensten in de industrie geldt dat niet. Zij hebben net als alle andere bedrijven te maken met technische problemen en andere fouten.

Je kunt er vanuit gaan dat je het grootste gedeelte van je tijd bij je geld kunt via Coinbase of een andere broker naar keuze. Maar dat kan ook zomaar omslaan door lokale regelgeving of zoals in dit geval problemen met de software van het handelsplatform.

Lees meer over:
Coinbase

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties