Coinmerce verloot 2x Ledger Nano S onder nieuwe leden

933 totale weergaven

Lezersactie – Het Nederlandse handelsplatform Coinmerce verloot tweemaal een Ledger Nano S hardware wallet onder nieuwe leden.

Win een Ledger Nano S

Wat moet je doen om te winnen? Dat is eigenlijk héél simpel!

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De winnaars van deze actie worden woensdag 31 oktober bekend gemaakt.

Over Coinmerce

De jonge onderneming Coinmerce uit Amstelveen wil het voor iedereen mogelijk maken om in cryptovaluta te handelen. Coinmerce vindt namelijk dat het voor iedereen eenvoudig en toegankelijk moet zijn om in deze sterk groeiende markt en technologie te kunnen investeren. Investeren kan onder meer via iDEAL. Zowel bitcoin als een groot aantal altcoins zijn beschikbaar bij Coinmerce.

Disclaimer: Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico. De actie is onderdeel van een content partnership tussen Bitcoin Magazine NL en Coinmerce.

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...