Consensys versterkt MetaMask met Wallet Guard-integratie

4839 totale weergaven

Consensys, de op Ethereum gerichte softwareontwikkelaar achter MetaMask, heeft het beveiligingsbedrijf Wallet Guard overgenomen om de verdediging van MetaMask tegen oplichting en fraude te versterken.

MetaMask versterken met Wallet Guard

Consensys heeft de overname aangekondigd van Wallet Guard, een bedrijf gespecialiseerd in het beschermen van digitale activa tegen diefstal, oplichting en fraude.

Door de overname voegt het team van Wallet Guard zich bij Consensys, specifiek binnen het MetaMask Product Safety Team, waardoor een soepele integratie van hun geavanceerde beveiligingsfuncties in de veelgebruikte cryptowallet wordt gewaarborgd.

Verbeterde beveiligingsfuncties

Wallet Guard staat bekend om zijn transactievalidatie en client-side heuristics, die nu deel zullen uitmaken van het beveiligingsarsenaal van MetaMask.

Deze functies zijn ontworpen om real-time bescherming te bieden tegen kwaadaardige DApps en phishing scams, met als doel het verlies van gebruikersgelden tot nul te reduceren.

Voortdurende inzet voor beveiliging

De overname volgt op Consensys’ eerdere integratie van Blockaid beveiligingswaarschuwingen in MetaMask, die de beveiliging van de portemonnee al heeft verbeterd op meerdere blockchainnetwerken. Deze stap toont Consensys’ voortdurende focus op gebruikersveiligheid in de snel evoluerende Web3-ruimte.

Consensys CEO’s perspectief

“De mogelijkheden van Wallet Guard sluiten perfect aan bij onze missie om gebruikersveiligheid prioriteit te geven”, zegt Joe Lubin, CEO van Consensys. “Hun innovatieve oplossingen zullen onze inspanningen om een veiligere omgeving te creëren voor de massale adoptie van Web3 aanzienlijk verbeteren.”

Samenvatting

Door de integratie van de geavanceerde beveiligingsfuncties van Wallet Guard wil Consensys gebruikers van MetaMask een robuuste bescherming bieden tegen de toenemende bedreigingen in de cryptowereld.

Deze strategische overname versterkt Consensys’ toewijding aan het bevorderen van een veilige en betrouwbare omgeving voor alle Web3-gebruikers.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....