Crypto All-Stars haalt ruim $ 770k op in crypto presale – beste crypto met 1,882% APY potentie

666 totale weergaven
crypto all stars
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

De presale van Crypto All-Stars ($STARS) blijft een echte hit onder investeerders en heeft inmiddels bijna $ 800.000 opgehaald met de verkoop van zijn native token, $STARS.

De nieuwe meme coin brengt een gloednieuwe manier van staking, de MemeVault. Deze virtuele kluis maakt het mogelijk voor ivnesteerders om bekende crypto memes gezamenlijk te staken om beloningen te verdienen in de vorm van $STARS.

De native token van het project speelt een belangrijke rol na de lancering van de MemeVault, omdat je deze kunt gebruiken om nog hogere staking beloningen te ontvangen. Dit is mogelijk een van de redenen dat $STARS tokens massaal worden ingekocht door zowel kleine investeerders en crypto whales.

Crypto All-Stars

Terwijl de crypto presale slechts twee weken geleden is begonnen, nadert het project zijn eerste mijlpaal van $ 1 miljoen, die binnen enkele dagen behaald zou kunnen worden.

Als gevolg van het doorbreken van de eerste mijlpalen, is $STARS al vijf keer in prijs gestegen. Je kunt $STARS vandaag nog kopen voor $ 0,0014078 per stuk, maar deze prijs zal binnen twee dagen alweer stijgen naar de volgende prijs van $ 0,0014191.

 

Crypto All-Stars biedt investeerders meerdere mogelijkheden om geld te verdienen met crypto memes

Crypto All-Stars zal het eerste project zijn die de MemeVault introduceert, een crypto staking platform waar je meerdere meme coins op dezelfde plek kunt staken.

Hiermee kun je meme coins zoals $DOGE, $SHIB, $PEPECOIN, $FLOKI, $BRETT, $MOG, Milady Meme Coin ($LAYDS), Turbo ($TURBO), Toshi ($TOSHI), Coq Inu ($COQ), and Bonk ($BONK) in de MemeVault stoppen om passief beloningen te verdienen in de vorm van $STARS.

En omdat het platform meerdere tokens van meerdere blockchains ondersteunt voor staking, is de groeipotentie van Crypto All-Stars oneindig. Dankzij gebruik van de Ethereum blockchain voor het hosten van het protocol, profiteren investeerders van maximale flexibiliteit, veiligheid en efficiëntie.

Nadat de MemeVault officieel gelanceerd wordt, hebben investeerders meerdere mogelijkheden om zoveel mogelijk uit hun investering te halen.

Zo kun je bijvoorbeeld profiteren van de stijgingen die een meme coin meemaakt op lange termijn, terwijl je ook $STARS verdient als beloning. Je kunt deze $STARS tokens dan verkopen voor geld, of gebruiken om nog meer staking beloningen te verdienen, tot wel drie keer zoveel als je in eerste instantie zou krijgen.

Ook is het mogelijk om $STARS te staken in zijn eigen staking pool, die momenteel een APY van 1.810% biedt. Met zo’n hoog percentage kun je in een maand tijd 150% extra tokens verdienen, hiermee heb je ook genoeg $STARS om een grote vermenigvuldiger te krijgen in de MemeVault.

crypto all-stars staking

Dankzij deze utility, heeft $STARS zelf potentie om veel waard te worden, net als de meme coins die je gebruikt voor staking.

Omdat het hele ecosysteem van Crypto All-Stars gebaseerd is op het stapelen van $STARS tokens kan de koopdruk erg hoog zijn in vergelijking met de verkoopdruk. Hierdoor zou de Crypto All-Stars koers behoorlijk kunnen stijgen in een kwestie van weken of maanden na lancering.

Ruim 400 miljoen van de 8,4 miljard $STARS tokens zijn op dit moment al gestaked en daar zal nog een groot aantal bijkomen richting het einde van de presale. Met een gemiddelde presale prijs van $ 0,001391 per token, is dat ruim $ 600.000 aan tokens en ongeveer 70% van al het opgehaalde geld.

Het grote aantal tokens in de staking pool zal vanaf dag 1 de verkoopdruk sterk verlagen, wat erg gunstig kan zijn voor de waarde van $STARS.

De groeipotentie van $STARS is ook de reden dat het project de laatste tijd erg veel hype ervaart via social media, zoals op YouTube, maar ook op verschillende nieuws websites.

Websites zoals Techopedia en ReadWrite hebben $STARS aangekaart dankzij zijn potentie om een winst van x100 op te leveren voor vroege investeerders. Op hetzelfde moment krijgt Crypto All-Stars aandacht van grote Youtubers zoals ClayBro, die in de onderstaande video voorspelt dat de token een winst van x29 kan opleveren.

 

Meme coins zijn vandaag met 2% gedaald, maar bekende crypto memes zijn veel gestegen in de afgelopen week

Meme coins hebben nog steeds een sterke week achter de rug en hoewel de crypto markt vandaag is gedaald, wat leidde tot verdere dalingen voor meme coins, is het een kwestie van tijd voordat we een volgende meme coin wave krijgen.

De volgende meme coins zijn in de afgelopen 7 dagen gestegen:

  • Dogecoin ($DOGE): +0,37%
  • Shiba Inu ($SHIB): +5,8%
  • Pepe Coin ($PEPE): +5,4%
  • dogwifhat ($WIF): +11%
  • FLOKI ($FLOKI): +28,4%
  • Bonk ($BONK): +7,2%

De lijst gaat verder, maar het is duidelijk dat meme coins flink herstellen wanneer de crypto markt stijgt. En met augustus bijna achter de rug en oktober (ook wel ‘UPtober’) die steeds dichterbij komt, kan dit een goed moment zijn om te investeren.

Hoewel Dogecoin niet echt sterk presteert op het moment, lijken kleinere meme coins het wel goed te doen. Sommige Solana meme coins zijn in een week tijd met meer dan 50% gestegen, bijvoorbeeld Catwfihat ($CWIF), die met 70% is geklommen in waarde.

En terwijl je normaal gesproken gewoon je meme coins vasthoudt om winst te maken wanneer deze stijgen, is het binnenkort dus ook mogelijk om extra geld te verdienen.

PEPE en BONK: De Meme Coins die de crypto dip trotseren

Stel je investeert in een sterke crypto meme zoals $PEPECOIN, dan kan deze stijgen in waarde. Maar door deze te staken in de MemeVault, gaat niet alleen de waarde van jouw token omhoog, maar ook het aantal $STARS tokens dat je kunt verdienen.

Als deze $STARS tokens ook omhoog gaan in waarde, is het nog eenvoudiger om een winst van x100 te bereiken.

De MemeVault kan zorgen voor behoorlijke winsten die voor het laatst zijn gezien tijdens de bull run van 2021. En door $STARS te gebruiken, kun je een lucratieve bron van passief inkomen opbouwen die zowel effectief is in de bull markt als de bear markt.

Koop $STARS voor een lage prijs en profiteer van hoge staking beloningen – dit is hoe je investeert in de presale

Het is nog niet te laat om je aan te sluiten bij de eerste investeerders van de presale en $STARS voor een lage prijs in te slaan.

Je kunt de meme coin kopen door naar de officiële website te gaan, je crypto wallet te verbinden en ETH, BNB of USDT in te wisselen voor $STARS. Het is ook mogelijk om direct crypto te kopen met gebruik van je creditcard.

Terwijl je $STARS kunt kopen voor een lage prijs van $ 0,0014078 per stuk, zijn de staking beloningen voor $STARS nog behoorlijk hoog op het moment van schrijven. Met een APY van ruim 1.800% heb je een grote voorsprong op mensen die aan het einde van de presale investeren.

Maar het is niet zeker hoelang het nog zal duren voordat grote crypto whales kennismaken met het project en hun rugzak vullen met $STARS. Afhankelijk hiervan zou de presale veel sneller kunnen uitverkopen en kan de staking APY in een rap tempo omlaag gaan.

Het team van Crypto All-Stars heeft de smart contract van $STARS grondig laten controleren door Coinsult en SolidProof. Uit deze audits blijkt dat er geen fouten of streken in de code zitten verborgen, zodat de token zonder problemen verhandeld kan worden na lancering.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Crypto All-Stars door je aan te sluiten bij de Telegram groep en door het project te volgen op X.

 

 

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Lees meer over:
$STARScrypto all-stars

    Door: Bart Klammer

    Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...