Crypto analist: ETH koers op het randje van breakout – wat kan Ethereum waard worden in juli?

7221 totale weergaven
ether ethereum prijs koers

De Ethereum koers ligt vandaag op $ 3430 na een stijging van 1,5% in de afgelopen 24 uur. Als we iets verder uitzoomen, dan zien we dat ETH in een week tijd met 1,5% is gedaald en in een maand tijd met zelfs 10% is gedaald.

Maar volgens crypto analist, Michaël van De Poppe, staat ETH op het punt om een break-out te doen boven op de BTC/ETH-grafiek. Daarnaast zal de spot Ethereum ETF in juli worden gelanceerd en zou deze tot $ 15 miljard aan kapitaal aan kunnen trekken.

Wat kan Ethereum waard worden in juli na potentiële breakout?

Hoewel Ethereum behoorlijk van zijn piek rond $ 3800 is gedaald – de piek die in mei werd behaald na de goedkeuring van de spot Ethereum ETF – ligt de altcoin nog steeds ver boven de $ 3.000, het niveau van begin mei.

Er wordt voorspeld dat de spot Ethereum ETF begin juli gelanceerd zal worden, waardoor ETH een volgende rally mee kan maken, net als de gehele crypto markt. Maar ook op technisch gebied staat de Ethereum koers mogelijk op het punt om naar boven te springen.

Uit de analyse van Michaël van De Poppe op X (twitter), blijkt dat ETH voor een langere tijd boven een support heeft gelegen op de BTC/ETH-grafiek. In het geval dat ETH net zoveel waard kan worden als 0,06 BTC, kan er een gigantische break-out plaatsvinden.

Op dit moment ligt ETH op 0,05595 BTC en voor 0,6 BTC zal de altcoin naar $ 3680 moeten stijgen. De lancering van de spot Ethereum ETF is de katalysator die dit mogelijk kan maken.

Als gevolg zou niet alleen Ethereum boven $ 4000 kunnen springen, maar kan de hele altcoin markt behoorlijk stijgen en de rest van het jaar meer waard zijn dan nu.

In d ETH/USD-grafiek, ligt Ethereum nog ver onder zijn 30-daagse moving average (geel) rond $ 3.600. Een break-out boven dit niveau zou kunnen helpen met een break-out boven 0,06 BTC.

Ethereum koers grafiek
Ethereum koers grafiek (ETH/USD) – TradingView

Met een huidige Relative Strength Index (RSI) van ongeveer 45, heeft Ethereum nog niet veel momentum en zou het in het weekend vooral zijwaarts kunnen bewegen. Naarmate er meer hype komt rondom de Ethereum ETF, gezien de lancering hiervan voor de deur staat, kan de Ethereum koers sporadisch de lucht in schieten.

Hierdoor is Ethereum een crypto om de komende dagen en weken goed in de gaten te houden, omdat dit een grote gebeurtenis kan zijn voor crypto. In geval van een break-out boven 0,06 BTC, kan Ethereum zo vroeg als juli een nieuwe all-time high bereiken boven $ 5.000.

Welke crypto gaat stijgen en meeliften op ETH na breakout Ethereum koers?

De goedkeuring en lancering van de spot Ethereum ETF kan een belangrijke katalysator zijn voor het ontkennen van een nieuwe altcoin season. Als gevolg zouden altcoins de komende weken behoorlijk kunnen stijgen in waarde, wat nu een goed moment maakt om te investeren.

Om extra te profiteren van een nieuwe altcoin rally, kan het een idee zijn om te diversificeren in crypto presales. Tijdens een crypto presale kun je nieuwe cryptomunten voor een lage prijs inslaan voordat ze worden gelist op exchanges.

Na de eerste exchange listing kunnen deze altcoins al meer waard worden, maar na de lancering van de spot Ethereum ETF, kunnen ze ook meeliften op de stijgende Ethereum koers.

Base Dawgz (DAWGZ)

Base Dawgz (DAWGZ) is een meme coin gebaseerd op Shiba Inu, met een unieke vorm van utility. Terwijl Ethereum nog steeds een populaire blockchain is voor meme coins, is het bij DAWGZ mogelijk om deze specifieke meme te verhandelen op zes verschillende blockchains.

Terwijl de meme coin op Base – een Layer-2 op Ethereum met lage transactiekosten en betere snelheden – wordt gelanceerd, zal deze ook een brug leggen naar Ethereum, de Binance Smart Chain, Solana, Polyon en Avalanche. Hierdoor kun je DAWGZ verhandelen op jouw favoriete blockchain.

De presale van Base Dawgz heeft inmiddels meer dan $ 2,2 miljoen opgehaald en gezien het staking-protocol binnenkort lanceert, neemt de hype alleen maar verder toe. Je kunt vandaag DAWGZ kopen voor $ 0,005534 per token en binnenkort staken voor lucratieve beloningen.

 

99Bitcoins (99BTC)

Na de lancering van de spot Ethereum ETF, zou crypto steeds meer mainstream kunnen worden, hierdoor is er een groter belang aan manieren om meer te leren over crypto. Dit is iets waar het nieuwe Learn-to-Earn platform, 99Bitcoins (99BTC), mee kan helpen.

99Bitcoins is een bestaande community van miljoenen volgers, die binnenkort gebruik kunnen maken van een nieuwe interactief platform om meer te leren over crypto. Voor het maken van voortgang in je leerproces, word je beloond met 99BTC, de native token van het project.

Je kunt 99BTC op het platform gebruiken voor extra features, zoals staking. Tijdens de presale kun je 99BTC kopen voor een lage prijs van $ 0,00111 per token en staken met een huidige APY van 727%. Binnenkort zal 99BTC lanceren op exchanges en kan de prijs nog verder omhoog gaan.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
ETHEthereum

    Door: Bart Klammer

    Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...