Base Dawgz Kopen in 2024 – Beginnersgids

In deze gids, die speciaal is geschreven voor beginnende beleggers op de cryptomarkt, kom jij alles te weten over hoe je kunt beginnen met Base Dawgz kopen ($DAWGZ). 

Base Dawgz In het kort

Base Dawgz is een splinternieuwe base meme coin die multi-chain aankopen, beloningen voor staking en share-to-earn functionaliteiten biedt.

Gebruikers die Base Dawgz content delen via sociale media verzamelen hiermee punten die kunnen worden ingeruild voor $DAWGZ tokens wanneer de presale tot zijn einde is gekomen.

Multi-chain meme coin

Base Dawgz - base jumping meme coin over meerdere chains!

 • Beschikbaar op meerdere blockchains
 • Meme coin gebaseerd op base jumping
 • Onderdeel van legendarische dog meme coins
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe zelf onderzoek.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Stappenplan Base Dawgz kopen

Om te beginnen met het aanschaffen van Base Dawgz zijn er een aantal simpele stappen die je moet volgen. Mede doordat Base Dawgz een multi-chain token is, kun je namelijk met meerdere crypto’s de token kopen. De token is op het moment nog in de crypto presale, en is dus via de website te kopen.

 1. Stap 1: Download een crypto wallet

  Voordat je kunt gaan beginnen met het investeren in Base Dawgz is het belangrijk om een crypto wallet te hebben. Gelukkig is deze token een multi-chain token en dus beschikbaar via Ethereum, Solana, BNB Chain en Avalanche.

 2. Stap 2: Koop Ethereum, Solana, BNB Chain, Polygon of Avalanche op een Exchange

  Om de $DAWGZ tokens te kunnen bemachtigen en staken zul je een van de zojuist benoemde tokens nodig hebben. Wij raden je aan om eToro te gebruiken voor deze token. Ga naar de website van eToro, gebruik de zoekbalk bovenin en zoek op een van de tokens. Vervolgens kun je zoveel tokens aanschaffen als je wilt.

 3. Stap 3: Connect je wallet

  Ga naar de bovenkant van de officiële pagina van Base Dawgz om de presale widget te vinden. Connect deze met je wallet door het volgen van een variatie aan beschikbare mogelijkheden om te beginnen. Mocht het niet lukken om te connecten, dan kun je contact opnemen via het officiële telegram kanaal van Base Dawgz.

 4. Base Dawgz kopen

 5. Stap 4: Selecteer je netwerk

  Na het verbinden van je eigen wallet, kun je meedoen aan de presale van Base Dawgz met onder andere Base, Solana, Ethereum, BNB chain of met Avalanche. Ook kun je kiezen om het te doen met USDT op Ethereum, bUSD op BSC en met USDC op Base.

 6. Stap 5: Koop je tokens

  Specificeer het aantal SOL, ETH, BNB, MATIC, AVAX, USDT of USDC die je zou willen inruilen voor $DAWGZ en keur de transactie goed in je wallet. Tijdens de presale zul je de tokens nog niet gelijk ontvangen, maar wanneer deze is afgelopen kun je ze claimen.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Wat is Base Dawgz?

Base Dawgz is een nieuw, innovatief blockchain-project dat zich voornamelijk heeft gefocust op de combinatie van avontuur en vernieuwing. Dit doen ze door een unieke multi-chain ervaring aan te bieden. 

Deze multi-chain ervaring houdt in dat het project wordt ondersteund door een groot aantal verschillende blockchains. In dit geval Ethereum (ETH), Solana (SOL), Binance Smart Chain (BSC), Polygon (MATIC), en Avalanche (AVAX). Dit wordt gedaan zodat gebruikers zonder beperkingen kunnen navigeren door de gedecentraliseerde wereld van de cryptocurrency’s.

Op het moment houden ze een airdrop campagne waarin je creativiteit en sociale betrokkenheid voor de coin wordt beloond in de vorm van tokens. Om hier aan mee te doen moet je verbinding maken met je X-account (Twitter) en content delen over Base Dawgz. Alle content die je deelt op de sociale media levert je punten op die je kunt inwisselen voor $DWAGZ tokens. Dit kunnen bijvoorbeeld memes zijn, maar alle content wordt geaccepteerd, dus gebruik je creativiteit! 

Waarom moet je Base Dawgz kopen?

Base Dawgz kopen kan vele voordelen met zich meebrengen, aangezien ander base coins het op dit moment ook erg goed doen. Hieronder vatten we alle punten samen waarom we denken dat het slim is om Base Dawgz te kopen.

Base meme coins

Dit jaar zijn Base meme coins een zeer succesvolle meta om in te investeren. De marktkapitalisatie van Base meme coins staat op een indrukwekkende $ 1.78 miljard en is in de laatste 7 dagen gestegen met maar liefst 50%, zoals te zien op de website van CoinDesk

Daarbij komt ook nog het feit dat de base chain enorm snel groeit en al meer dan 7 miljoen gebruikers in het gebruikersbestand heeft staan. 

Honden meme coins

Base Dawgz heeft het slim aangepakt door de populariteit van Base te combineren met een hond als mascotte, want uit cijfers blijkt dat 7 van de top 10 meme coins op basis van market cap een hond als thema hebben gekozen. Zelfs in de cryptowereld zijn deze trouwe viervoeters dus onweerstaanbaar! Bovendien is er in het geval van Base Dawgz ook nog eens extra nut toegevoegd in de vorm van staking beloningen en het share-to-earn concept. 

Eigenschappen van de Base Dawgz token 

Hieronder hebben we samengevat wat de ontwikkelaars van Base Dawgz allemaal in petto hebben voor de Base Dawgz token. Door deze informatie weet jij precies wat je kunt verwachten in de aankomende weken en waarom het verstandig is om Base Dawgz te kopen.

TokenomicsStaking MechanismeRoadmap

Tokenomics

In totaal zijn er 8.435.000.000 tokens beschikbaar waarvan er 1.690.600.000 apart zijn gehouden voor de presale. De rest van de tokens worden bewaard voor andere zaken, hieronder is te zien waar alles naartoe gaat:

 • Presale (20%): 1.690.600.000
 • Staking (20%):  1.690.600.000
 • Liquidity (20%): 1.690.600.000
 • Marketing (15%): 1.265.250.000
 • $DAWGZ Rewards (15%): 1.265.250.000
 • Listings (10%): 843.500.000

Je kunt dus zien dat er aan alle punten ongeveer evenveel wordt gespendeerd en dat er ook een hoog aantal tokens apart is gezet voor de $DAWGZ Rewards. Dit betekent dat er potentie is om snel hoge winsten te pakken met deze token. 

Staking mechanisme

Het staking mechanisme houdt in dat je je tokens voor een bepaalde tijd kunt vastleggen in een smart contract. Wanneer je dit doet, zul je extra $DAWGZ tokens verdienen voor een wisselend tarief. Voor nu is dit alleen nog mogelijk op het Ethereum-netwerk, maar dit zal later worden uitgebreid. 

Roadmap

Iedere nieuwe token heeft altijd een roadmap waarin je kunt zien wanneer de geplande ontwikkelingen zullen gaan plaatsvinden. In het geval van $DAWGZ bestaat deze uit vier stappen.

 • Fase 1: In de eerste fase van het project werden de sociale media gelanceerd, kwam de website live, werden de contracten ingezet en begon de presale.
 • Fase 2: Hierna volgde de contractcontrole, wordt de focus gelegd op de groei van de community en marketing van het project en wordt er gekeken naar de groei van de sociale media.
 • Fase 3: tijdens deze fase zal de DEX-notering, CoinMarketCap-beursnotering, CoinGecko notering en de Birdeye update plaatsvinden. 
 • Fase 4: In de vierde en voor nu de laatste fase van de roadmap zullen de community rewards worden uitgedeeld, gaat de marketing zijn volgende stappen maken en komt de CEX-notering. Ook wordt er hier gekeken naar de toekomstige ontwikkelingen.


Officiële support kanalen 

Om ervoor te zorgen dat je je niet laat oplichten door eventuele scammers is het van belang om alleen de officiële kanalen van het Base Dawgz project te bezoeken. Hieronder staan ze aangegeven:

Website: https://www.basedawgz.com/

X: https://x.com/basedawgz

Telegram: https://t.me/BaseDawgz

Conclusie 

Base Dawgz is een nieuwe base meme coin die zich optimaal heeft weten te positioneren door te profiteren van het succes van de base coins te combineren met het succes van de hond als mascotte. 

Door de airdrop campagne, waarin je wordt beloond voor je creativiteit door het plaatsen van aan Base Dawgz gerelateerde content, heeft het project een innovatieve manier bedacht om reclame te maken voor de coin en de gebruikers te belonen met wat extra’s. Op deze manier kun je extra verdienen met deze token.

Het is nu mogelijk om mee te doen aan de presale van het project en mee te profiteren van alle voordelen en de aantrekkelijke beloningen. Wanneer deze presale eindigt, ontvang je je tokens. Dit zal zijn voor hun eerste DEX-notering. Op de sociale mediakanalen zal worden aangegeven wanneer de claim- en noteringsdata precies zullen plaatsvinden. 

Wij voorspellen dat deze token door al zijn nuttige eigenschappen een van de snelste groeiende crypto zal zijn en daarom dus een goede investering zal zijn. 

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Veelgestelde vragen

Wat is Base Dawgz?

Hoe kun je Base Dawgz kopen?

Is Base Dawgz een veilige investering?

 

Disclaimer: cryptocurrencies zijn investeringen die gepaard gaat met hoge risico’s. Dit artikel dient als bron van informatie en is geen enkele vorm van financieel advies. Je kunt al je kapitaal verliezen.

Lees meer over:

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...