Crypto analist voorspelt: top 5 beste crypto investeringen voor aankomende altcoin rally

51216 totale weergaven
1000x crypto - onze top 10 crypto die 1000x kan stijgen

Bitcoin en Ethereum lijken zich vandaag weer te herstellen na een week met dalingen in bijna de gehele crypto markt. Crypto analisten zijn daarom ook druk op zoek naar de nieuwste coins in de markt die jouw portfolio komende week kunnen gaan redden. 

De eerste helft van 2024 is bijna voorbij en het is een bewogen jaar geweest voor cryptocurrency. Met de goedkeuring van Bitcoin ETF’s en de Bitcoin halving in het voorjaar verwachten analisten nog altijd een grote bull run, ondanks de recordhoogte die Bitcoin al wist te bereiken dit jaar.

Crypto analisten over invloed Ethereum ETF’s

Na de goedkeuring van Bitcoin ETF’s volgde al snel nieuws over mogelijk volgende ETF’s op basis van cryptocurrency. Logischerwijs was Ethereum de eerste altcoin waarover gesproken werd. Met een marktwaarde van meer dan $ 4240 miljard staat het al jaren op #2 qua meest waardevolle cryptocurrency.

De eerste aanvragen door grote partijen zijn een tijd geleden ingediend, en de Amerikaanse toezichthouder heeft een deel van de formulieren goedgekeurd. Er moet hierbij nog een tweede ronde formulieren goedgekeurd worden voordat de Ethereum ETF’s ook echt op de markt gebracht kunnen worden.

Dit nieuws zorgt voor hoop bij crypto traders dat de definitieve goedkeuring van deze ronde ETF’s zorgt voor de bull run die iedereen dit jaar verwacht. Tot die tijd lijken het vooral nieuwe cryptomunten te zijn die grote stijgingen kunnen noteren.

Top 5 beste crypto investeringen voor aankomende altcoin rally

Hieronder vind je 5 mogelijke aanvoerders van de komende altcoin rally. Dit zijn veelal cryptomunten die nu nog in een presale fase zitten of om een andere reden zeer voordelig aan je portfolio toe te voegen zijn.

Pepe Unchained – layer-2 meme coin

Pepe Unchained is een nieuwe meme coin die Pepe naar zijn eigen blockchain brengt. De ontwikkelaars van het project hebben boven op de Ethereum blockchain een extra laag ontwikkeld waarop alleen de nieuwe $PEPU tokens verhandeld worden.

Zo is er een eigen ledger waarop je alle transacties op deze 2de laag kunt bekijken, zijn transacties tot wel 100x sneller dan op de oorspronkelijke Ethereum en zullen er veel lagere transactiekosten gerekend worden. Door deze tweede laag te ontwikkelen kan het meer functies bieden en onderscheid het zich van veel andere meme coins.

De potentie is duidelijk; ’s werelds grootste meme coin $DOGE is ook op zijn eigen blockchain ontwikkeld en heeft een marktwaarde van $ 18 miljard. Pepe Unchained staat nog aan het begin van zijn avontuur en je kunt nu investeren via een presale.

Momenteel is de eerste fase bezig waardoor je kunt investeren tegen een voordelig tarief van $ 0,08. Dat zou wel eens de laagste prijs kunnen zijn waarvoor de token ooit verhandeld wordt.

 

PlayDoge – presale verkoopt snel uit

Klaar voor een stukje nostalgie in combinatie met de nieuwste crypto technologie? PlayDoge komt met een nieuwe variant op de bekende 90s game Tamagotchi. Het crypto project brengt een mobiele app op de markt waarbij je zelf een PlayDoge op moet voeden.

Daarnaast brengt het allerlei Play-to-Earn games uit die je kunt spelen met je eigen PlayDoge. Hoe beter je in deze games presteert, hoe meer $PLAY tokens je zult verdienen.

https://x.com/PlayDogeGame/status/1804124156620857408

Op dit moment kun je de $PLAY tokens alvast in een presale verkrijgen via de website van het project. Daar is inmiddels al $ 5 miljoen opgehaald. De presale verkoopt op hoog tempo uit dus om nog te profiteren van een lage prijs moet je er snel bij zijn.

Play-to-earn meme coin

PlayDoge - play-to-earn Doge familie meme

 • Gebaseerd op het legendarische Tamagotchi concept
 • Verdien extra $PLAY tokens via de game & staking
 • Ontwikkeld op de goedkope en snelle Binance Smart Chain
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

 

WienerAI – trade extra snel met AI

De presale van WienerAI werd enkele weken geleden gelanceerd en staat inmiddels al op een opbrengst van $ 6,2 miljoen. Tussendoor zijn er al de nodige ontwikkelingen geweest binnen het project, zo is er een AI trading bot gelanceerd die jouw trading strategie kan verbeteren.

Zo kan de trading AI op basis van eigen technologie voorspellingen over de markt doen en zo de beste kansen vinden. De technologie hierachter zal continu verder ontwikkeld worden om de voorspellingen beter te maken en je een nog grotere voorsprong te geven op andere traders.

Je koopt de $WAI tokens momenteel voor $ 0,000721 op de website van het project. Daar koppel je gemakkelijk een wallet als MetaMask en ruil je ETH, USDT of BNB in voor de tokens.

Beste AI meme coin

WienerAI - deels worst, deels AI 100% crypto

 • Meme coin met unieke AI-functies
 • Direct na aankoop kun je de tokens staken
 • Sterke tokenomics voor uitrol na lancering
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

 

Base Dawgz – meme coin op Base chain

De afgelopen maanden boekt de Base blockchain, de tweede laag die Coinbase ontwikkeld heeft op Ethereum, grote successen. Er worden dan ook steeds meer meme coins ontwikkeld op deze blockchain, zoals het nieuwe Base Dawgz.

Deze meme coin haalt zijn inspiratie uit de welbekende Shiba meme en combineert dit met basejumping. Het slaat direct aan, want in enkele weken tijd heeft de presale van deze nieuwe token al bijna $ 2 miljoen opgehaald.

base dawgz

Base Dawgz is verkrijgbaar via meerdere blockchains, zoals Ethereum, Solana, Binance en Avalanche. Zodra de coin gelanceerd wordt, zal het eenvoudig mogelijk zijn om de tokens van de ene blockchain over te zetten op de andere, zodat je als trader van ultieme vrijheid kunt genieten.

Multi-chain meme coin

Base Dawgz - base jumping meme coin over meerdere chains!

 • Beschikbaar op meerdere blockchains
 • Meme coin gebaseerd op base jumping
 • Onderdeel van legendarische dog meme coins
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe zelf onderzoek.

 

Sealana – meer dan $ 5 miljoen opgehaald

Een andere populaire blockchain van de afgelopen maanden is Solana, ook hier wordt de een na de andere meme coin gelanceerd, en vaak met groot succes. Sealana is een unieke meme die zich baseert op het World-of-Warcraft spelende karakter uit de serie South Park, maar dan als zeehond.

Momenteel is de laatste ronde van de presale bezig en je hebt nog 3 dagen tijd om te investeren in $SEAL voordat de token gelanceerd wordt bij exchanges. Vanaf dan kan de prijs explosief gaan stijgen, zoals we ook eerder hebben gezien bij meme coins op de Solana blockchain.

Sealana crypto presale

Je kunt de tokens nog kopen via de website van het project, waarbij je Ethereum, Solana, USDT of USDC inruilt. Vervolgens worden de tokens in je wallet waarmee je de aankoop hebt gedaan geairdropped.

Hot presale die al meer dan $ 1.000.000,- heeft opgehaald

Sealana - op South Park gebaseerde meme coin

 • Presale heeft al meer dan $ 1.000.000,- opgehaald
 • Het project is gebouwd op de Solana blockchain
 • Gebaseerd op populaire South Park meme
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
nieuwe crypto

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...