WienerAI Kopen in 2024 – $WAI Koopgids

wienerai koopgids story

Is WienerAI kopen op dit moment een verstandige beslissing? Meme coin liefhebbers zijn enthousiast over de potentie van deze presale crypto. Lees in deze WienerAI koopgids alles over deze sympathieke teckel-token. Hoe koop je ‘m, waarom is deze coin op dit moment trending en wat kun je er eigenlijk mee?

WienerAI kopen – Overzicht

Snel weten of $WAI kopen iets voor jou is? In het onderstaande overzicht hebben we de belangrijkste zaken over deze vrolijke meme coin op een rij gezet:

 • Presale: WienerAI bevindt zich momenteel in de presale, waar je door vroeg te kopen de laagste prijs betaald. In latere fases gaat de aankoopprijs gestaag omhoog.
 • Roadmap: $WAI kent een uitgebreide roadmap waarin listings op grote exchanges samenvallen met een grote uitbreiding op Ethereum en het aanbieden van AI-tech.
 • Staking rewards: WienerAI wil haar community, de ”Sausage Army” belonen met het aanbieden van grote staking rewards. Hierdoor kan de crypto razendsnel erg populair worden.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

WienerAI kopen – Uitgebreid stappenplan

WienerAI is een meme coin die momenteel nog in de ICO fase zit. Dit wil zeggen dat de token voor een lagere prijs wordt aangeboden aan vroege investeerders. Door nu te investeren zou jij als geïnteresseerde een hoop geld kunnen besparen. Hoe koop je een presale crypto zoals WienerAI?

 1. Stap 1: Zorg voor een crypto wallet

  Om een presale token te kunnen kopen moet je de beschikking hebben over een wallet die niet aangesloten is op een exchange. Zorg dat de wallet die je wilt gebruiken ERC-20 tokens ondersteunt. Op onze pagina met de beste crypto wallets vind je meer informatie over de verschillende opties en kun je uitgebreide wallet reviews vinden. Zoek de wallet die past bij jouw wensen en eisen en maak er eentje aan.

  wiener ai kopen wallet
  Met Best Wallet kun je WienerAI kopen.
 2. Stap 2: Stort tokens in je wallet

  Nu je een non-custodial wallet hebt, is het tijd om deze te voorzien van tokens. WienerAI is te koop met Ethereum, Tether (USDT) en Binance Coin. Door deze tokens op een exchange te kopen, kun je ze versturen naar je nieuwe wallet.

  Ook zijn er wallets met een eigen exchange, waar je vrij voordelig snel tokens kunt kopen. Met enkele wallets is het zelfs mogelijk om direct WienerAI te kopen met je creditcard.

 3. Stap 3: Koppel je wallet in de presale

  Ga naar de officiële website van WienerAI en koppel je wallet. Dit kun je doen door in de widget aan de rechterkant van je scherm op ‘connect wallet’ te klikken. Selecteer hier het type wallet waarover jij beschikt.

  wiener ai kopen wallet connect

 4. Stap 4: Koop WAI tokens

  Met een gekoppelde wallet is het kopen van WienerAI tokens een fluitje van een cent. Selecteer de token waarmee je wilt betalen (ETH, USDT, BNB of met je creditcard), en vul in hoeveel je wilt uitgeven. De omrekentool laat je zien hoeveel $WAI tokens je terugkrijgt voor je investering.

  wiener ai kopen omrekenen

  Contoleer of je alle informatie correct hebt ingevuld. Is dit het geval? Klik dan op ‘buy now’ om de aankoop definitief te maken.

 5. Stap 5: Stake, claim en trade

  Na de aankoop kun je ervoor kiezen je tokens direct in een smart staking contract vast te zetten. Hierdoor krijg je nog voor het einde van de presale toegang tot rendement op je investering. Wanneer de presale eindigt, kun je de tokens via de officiële website claimen, waarna ze in jouw wallet gestort worden. $WAI verkopen op de exchanges is mogelijk, net als de token langer vasthouden voor extra staking rewards.

WienerAI Koopgids – Wat is $WAI eigenlijk?

Misschien denk je erover na om WienerAI te kopen, maar wil je eerst wat meer weten over deze token. In het onderstaand overzicht hebben we alle belangrijke aspecten van deze meme coin weergegeven.

$WAI StorylineERC-20 TokenStaking CoinRoadmap en ExchangesAI en Upgrades

$WAI Storyline

Zoals elke goede meme coin heeft ook WienerAI een storyline. Pak de popcorn er maar bij, lees en huiver:

”New Silicone Valley, het jaar is 2132. Een gestoorde wetenschapper, bekend onder de naam ‘De Architect’ werkt midden in de nacht aan een meesterwerk – een bijzonder geavanceerde AI Cyber hond. Tussen het zachte geraas van zeer geavanceerde computers, gaat deze onderzoeker de grens tussen AI en hond verleggen. Zijn creatie wordt de grootste AI doorbraak ooit!

wienerai koopgids story

Jammer genoeg was onze wetenschapper tijdens het splitten van het synthetische DNA, net een lekkere hotdog aan het eten. Een deel van de snack is terechtgekomen in de DNA mix – met grote gevolgen. WienerAI is gelukt, maar hij ziet er wel wat onorthodox uit: deels hond, deels AI, deels hotdog. Toch blijkt hij, ondanks zijn uiterlijk, de machtigste AI in het universum!”

ERC-20 Token

WienerAI is een ERC-20 token, wat betekent dat deze op de blockchain van Ethereum geplaatst is. Dit geeft de token de nodige voordelen die voor een snelle koersgroei kunnen zorgen. Zo is het netwerk van Ethereum razendsnel, veelgebruikt en kent het lage transactiekosten.

wiener ai erc20

Dankzij het gebruik van ERC-20, is de token bovendien geschikt om tegen lage kosten te traden met andere tokens op dit netwerk. Zo kun je $WAI makkelijk wisselen met Ethereum, Shiba Inu, DAI en duizenden andere cryptomunten. Daarnaast kent de token door het gebruik van ERC-20 de mogelijkheid tot staking.

Staking Coin

Het is mogelijk om de WienerAI token te staken en hiermee hoge rendementen te halen. Door je tokens vast te zetten in een smart staking contract krijg je recht op staking rewards. Liefst 20% van het totale aantal $WAI tokens is gereserveerd om op deze manier aan de community uitgekeerd te worden. Al tijdens de presale kun je tokens staken en rewards ontvangen. Zo kun je snel en gemakkelijk gratis geld verdienen met crypto.

wiener ai kopen staking

De mogelijkheid tot staking bestaat bij veel verschillende tokens, maar is in de versie van WienerAI tamelijk uniek. Dit kan ervoor zorgen dat veel investeerders besluiten de token in een staking contract vast te zetten – wat de token deflatoir maakt en de koers zal laten stijgen.

Roadmap en Exchanges

De roadmap van WienerAI maakt duidelijk dat het platform inzet op groei op de lange termijn. In de huidige presale wordt ingezet op grote marketing campagnes die de gehele cryptowereld moeten aanspreken. Doel is het opzetten van een eigen community die bereid is de token te dragen, de zogenaamde ‘SAUSAGE-Army’. Vervolgens zal geprobeerd worden het platform de nodige upgrades te geven.

wiener ai kopen roadmap

Wanneer de buzz en de hype compleet gemaakt zijn, komt het volgende doel in beeld: listings op wereldwijd opererend exchanges. Zowel listings op Decentralised Exchanges als op de meer CEX’s zijn al gepland. 10% van het totaal aantal tokens is weggelegd voor liquiditeit op grote exchanges – een exchange listing op bijvoorbeeld Coinbase kan de koers van een meme coin laten exploderen.

AI en Upgrades

Volgens het team achter WienerAI staan we nog maar aan het begin van de ontwikkelingen rondom Artificial Intelligence. Momenteel zijn we nog steeds verbaasd om technieken zoals ChatGPT (dat zonder enige moeite teksten kan schrijven en vertalen) of bijvoorbeeld de DeepAI foto generator. Toch zijn dit nog maar de eerste voorbeelden van wat AI te bieden heeft.

Wiener AI kopen AI upgrades

WienerAI zet in op wat ‘upgradeability’ genoemd wordt: de mogelijkheid om een upgrade te ondergaan. Hierdoor is WienerAI altijd aanpasbaar aan de de nieuwste blockchain technologie, waarin kunstmatige intelligentie een steeds grotere rol zal gaan spelen. WAI maakt gebruik van modulaire technologie, waardoor de $WAI token altijd aangepast zal kunnen worden aan de nieuwste ontwikkelingen.

$WAI tokenomics

De WienerAI coin heeft een totale voorraad van 69 miljard. Deze tokens zijn op de volgende manier verdeeld:

 • 30% Presale – In een vroege fase worden de tokens goedkoop verkocht, nog voor $WAI op exchanges verschijnt.
 • 20% Staking – Deze tokens worden als gratis reward uitgekeerd aan tokenstakers.
 • 20% Community rewards – Dit deel van de tokens wordt geschonken aan actieve leden van de WAI community.
 • 10% DEX liquiditeit – Een aantal tokens moet snel en veilig traden op exchanges mogelijk maken.
 • 20% Marketing – Deze tokens worden besteed aan marketing, waardoor meer mensen de token zullen kopen.

Wat opvalt bij de verdeling van de tokens, is dat het team achter de token zelf geen toegewezen deel heeft gekregen. Ook zijn er speciale uitgaves van grote hoeveelheden $WAI aan derde partijen. Dit laat zien dat het team dit project niet uit eigen gewin heeft opgezet, en dat de kans op een rug pull (wanneer één grote whale de koers in zijn eentje kan laten kelderen) minimaal is.

In de presale kan iedereen tokens kopen – totdat de voorraad uitverkocht is. De presale is ingedeeld in verschillende fases, waarbij in elke fase de prijs van de token omhoog zal gaan. Hierdoor worden de vroegste investeerders het meest beloond – ook omdat staking direct na aankoop een mogelijkheid is.

Wat is de potentie van WienerAI?

WienerAI is een vrij uniek concept, waardoor het lastig is om de volle potentie van de token in te schatten. Wat vaststaat is dat de presale heel goed begonnen is, en deze token mogelijk snel uitverkocht zal zijn.

De meme coin met AI functie doet behoorlijk denken aan Scotty the AI ($SCOTTY), een soortgelijke token die een fantastische presale doormaakte. Scotty the AI haalde tijdens de presale in no-time meer dan $10,7 miljoen op. Wat investeerders vooral aansprak was de vrolijke mix van meme coin, AI functionaliteit en staking rewards – drie key elements waarover WienerAI ook beschikt.

In het verleden hebben we gezien dat ERC20 meme coins snel viraal kunnen gaan en vroege investeerders enorme winsten kunnen bezorgen. Het bekendste voorbeeld is Shiba Inu, de op één na grootste meme coin met een market cap van $14 miljard. Ook veel kleinere meme coins op Ethereum hebben vroege investeerders grote winsten bezorgd. Zo wist meme coin $SPONGE van een $1 miljoen market cap naar een $100 miljoen cap te groeien.

Bovendien zijn en blijven meme coins het ontzettend goed doen, alhoewel geen enkele token ooit in de buurt van DogeCoin is gekomen. Misschien is WienerAI de eerste die $DOGE naar de kroon kan steken?

Voor WienerAI – een token die mikt op lange termijn groei – zouden dergelijke cijfers ook zeker mogelijk moeten zijn. Het enthousiasme onder investeerders en analisten op X en andere social media, laat zien dat er veel verwacht wordt van WienerAI. Dit valt ook terug te zien in de (tot nu toe) zeer succesvolle presale van de token.

Waarom WienerAI kopen?

Er zijn de nodige redenen om enthousiast te zijn over WienerAI. De volgende redenen hebben al veel investeerders overtuigd om $WAI te kopen:

 • Uniek idee: WienerAI is meer dan een meme token, het is een vrolijke mix van AI, humor en een vrolijke viervoeter. Deze unieke combinatie heeft de aandacht getrokken van veel traders en investeerders en kan helpen om voor een grote community te zorgen.
 • Staking rewards: Anders dan bij veel andere meme coins krijg je bij WienerAI toegang tot grote staking rewards. Door je tokens in een smart contract vast te zetten, krijg je toegang tot een staking pool van 20%. De hoge rewards maken WAI een van de beste staking coins.
 • Vroeg kopen: Tijdens de presale kun je WienerAI voor een laag bedrag kopen – hoe eerder je koopt, hoe groter je voordeel. Mede daarom kiezen veel investeerders er voor om nu al te investeren – eenmaal op de exchanges kan WAI echt de lucht in gaan.
 • Groeiplannen: Het team achter WienerAI heeft de ambitie de token en haar functionaliteiten telkens aan te passen aan de nieuwste upgrades en technologische mogelijkheden. Dit moet de toekomst van de token waarborgen – en kan voor enorme koersstijgingen zorgen.
 • Grote exchanges: Veel kleine presale tokens lanceren snel en geruisloos op kleine online exchanges. Hierdoor hebben zij niet de potentie om echt te groeien, aangezien deze exchanges nauwelijks gebruikers hebben. WAI gaat voor launches op wereldwijd opererende exchanges van formaat.

Conclusie

WienerAI is een bijzonder nieuw crypto project dat de fun van een meme coin op speelse wijze mixt met de kans op grote groei. Meme crypto ‘degens’ lopen warm voor de vrolijk vormgegeven viervoeter, terwijl meer serieuze investeerders vooral de stakingmogelijkheden en de potentie van groei op de lange termijn door middel van AI zullen zien.

De token bevindt zich momenteel nog in de presale, doorgaans een goed moment om in te stappen bij een nieuwe cryptomunt. Via de website van het platform kun je meer informatie vinden over de token en deze gemakkelijk en veilig kopen.

In deze WienerAI koopgids hebben we een hoop verschillende aspecten rond deze nieuwe token besproken. De keuze of je WAI gaat kopen of niet, is aan jou. Het succes van Scotty en Sponge in het verleden, wijst uit dat je echter niet te lang moet wachten met investeren.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Veelgestelde vragen

Wat is WienerAI?

Hoe koop je WienerAI?

Hoeveel kost 1 WienerAI token?

Referenties

Bij het samenstellen van dit artikel zijn de volgende bronnen gebruikt:

 1. WienerAI -Part Dog, Part AI, Part Sausage – Whitepaper – WienerAI project
 2. WienerAI Audit Results – CoinSult
 3. Van de quasilollige ‘memecoins’ zijn we nog niet verlost – Het Financieele Dagblad
 4. Dogecoin: van meme tot cryptomunt van 2 miljard – RTL Tech
Lees meer over:

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...