Crypto expert voorspelt: wat gaat crypto doen als Donald Trump de Amerikaanse verkiezingen wint?

233 totale weergaven
Taylor Swift meme coin crasht – alles wat je moet weten over plotselinge daling SWIFTIES crypto

Ondanks de moeilijkheden die de crypto markt recentelijk heeft ervaren zijn crypto experts erg optimistisch over het potentieel van de crypto markt in 2025. Hier ligt een belangrijke rol weggelegd voor Donald Trump als nieuwe President van Amerika. Vooral vanwege de steun die hij recent uitte aan de crypto markt. Wat gaat crypto doen als Donald Trump de nieuwe Amerikaanse president wordt?

Nieuwe data die onlangs naar buiten werd gebracht laat zien dat de crypto markt positief is over een mogelijke terugkeer van Donald Trump als nieuwe President. Tegelijkertijd wordt een overwinning voor de nieuwe democratische kandidaat Kamala Harris juist als negatief beschouwd.

Deze houding van de crypto markt werd duidelijk uit een recent rapport van Bernstein en is niet meteen verrassend te noemen.

De recente steun die Trump heeft uitgesproken voor de crypto markt heeft hem namelijk een favoriet gemaakt binnen de crypto community. Zijn voorkeur voor een soepeler beleid omtrent cryptocurrencies en zijn voorstel dat Amerika aan Bitcoin reserve aanschaft heeft ervoor gezorgd dat de crypto community uitkijkt naar Trump als nieuwe President.

Het rapport gaf zelfs aan dat de recente dip in de prestaties van Bitcoin samengaat met een shift in de polls van de presidentsverkiezingen waar Harris nu positiever naar voren komt.

trump crypto
Crypto speelt belangrijke rol in presidentsverkiezingen

Het is dan ook nog lang niet zeker dat Donald Trump de nieuwe president wordt van Amerika. Maar wat zal er gebeuren als Trump dat wel wordt?

Wat gebeurt er met crypto als Trump nieuwe President wordt?

Op het moment dat de Donald Trump crypto uitspraken daadwerkelijk plaats vinden nadat hij de verkiezingen wint zal het beleid in Amerika omtrent crypto flink gaan veranderen.

Hij gaf bijvoorbeeld aan dat Amerika de crypto markt serieus moet gaan nemen, zodat het de concurrentiestrijd met China niet gaat verliezen. Ook zag hij een belangrijk voordeel van een Bitcoin reserve voor de Amerikaanse overheid om de economie van Amerika te beschermen. Deze uitspraken lijken nu verder ondersteund te worden nadat Howard Lutnick, een bekende voorstander van Bitcoin, wordt toegevoegd aan het transitieteam van Trump. 

Zijn steun voor de crypto markt zal ongetwijfeld een positief effect kunnen hebben op zowel Bitcoin als de rest van de crypto markt.

Maar zoals we eerder aangeven is het nog lang geen zekerheid dat Trump deze verkiezingen ook daadwerkelijk gaat winnen. Het is daarom ook geen verrassing dat veel investeerders hun aandacht verschuiven naar andere crypto alternatieven die kunnen accelereren ongeacht wie de nieuwe president van Amerika wordt.

Met name opkomende crypto’s met een unieke waardepropositie zijn hier vaak toe in staat. Daarom beschrijven we hieronder een drietal van de best opkomende crypto’s van dit moment.

Alle drie deze crypto’s bevinden zich in een presale fase, wat betekent dat investeerders deze tokens tegen aanzienlijke kortingen kunnen aanschaffen. Dit betekent tegelijkertijd dus ook dat als deze crypto’s daadwerkelijk successen boeken dat vroege investeerders extra grote winsten kunnen realiseren.

Pepe Unchained (PEPE) – nieuw Pepe alternatief gaat viraal door eigen Layer 2 oplossing

Pepe Unchained is een nieuw alternatief voor Pepe dat al snel viraal is gegaan dankzij zijn unieke Layer 2 blockchain. Dit Pepe alternatief onderscheidt zich van de vele andere Pepe alternatieven die vaak geen enkele utility met zich meebrengen. Dit heeft ervoor gezorgd dat de presale van dit project ook al snel succesvol bleek.

Pepe Unchained wordt ook wel de losgebroken versie van Pepe genoemd die niet meer vastzit aan Ethereum en zijn beperkingen. Layer 1 blockchains zoals Ethereum hebben tegenwoordig namelijk vaak te maken met problemen zoals langzame transactiesnelheden en hoge transactiekosten. De Layer 2 blockchain van Pepe Unchained brengt hier nu verandering in aan. Deze blockchain biedt namelijk snelle transacties tegen lage kosten en vormt daardoor ook een ideale launchpad voor nieuwe meme coins.

De unieke Layer 2 blockchain, die nog altijd de hilarische vormgeving van een meme coin behoudt, is echter niet het enige voordeel voor gebruikers. Gebruikers kunnen ook profiteren van de extra hoge staking beloningen die worden uitgedeeld via het staking systeem van Pepe Unchained. Momenteel zijn er nog steeds jaarlijkse rendementen te behalen van meer dan 215%, ondanks dat er al meer dan 730 miljoen PEPU tokens zijn vastgezet. Het feit dat er zoveel tokens zijn vastgezet toont aan dat investeerders vertrouwen hebben in de toekomst van dit project.

De presale van Pepe Unchained heeft inmiddels al $ 9,3 miljoen opgehaald en sprint daarmee door zijn presale fases heen. Eén PEPU token kost op dit moment $ 0,0091265 per stuk, maar deze prijs zal verder stijgen als het volgende doel van $ 9,5 miljoen wordt behaald. Tokens zijn te koop met Ethereum, BNB, USDT, en creditcard.

 

Crypto All-Stars (STARS) – nieuwe crypto project lanceert innovatieve MemeVault

Met Crypto All-Stars is er een nieuw crypto project op de markt gekomen dat in staat is om alle grote meme coins onder één dak samen te brengen. Het bereikt dit door een unieke MemeVault te creëren waarin gebruikers hun favoriete meme coins kunnen staken in ruil voor aantrekkelijke beloningen. Het feit dat dit project in staat is geweest om alle grote meme coins samen te brengen heeft ervoor gezorgd dat het al een van de beste presales van 2024 wordt genoemd.

Gebruikers kunnen binnen de MemeVault van Crypto All-Stars, een staking smart contract systeem, grote meme coins zoals Doge, Pepe, Shiba Inu en WIFF vastzetten. In ruil daarvoor ontvangen ze beloningen in de vorm van de native STARS token. Naast het ontvangen van beloningen kunnen gebruikers de STARS token ook vastzetten in dezelfde MemeVault voor extra hoge beloningen. Gebruikers die hiervoor kiezen, ontvangen maar liefst drie keer zo hoge beloningen als bij de andere meme coins.

All Stars presale gaat van start en brengt veel voordelen met zich mee.

Crypto All-Stars maakt gebruik van duidelijke tokenomics. Van zijn totale token voorraad van 42,069 miljard tokens wordt 20% apart gezet voor de presale. Daarnaast is 25% gereserveerd voor de staking beloningen en 20% voor marketing. De resterende tokens worden verdeeld over CEX en DEX liquiditeit en het MemeVailt ecosysteem.

De presale van Crypto All-Stars heeft al snel meer dan $ 500.000 opgehaald. Omdat de prijs van de native STARS token in elke fase van de presale stijgt en de presale snel door zijn verschillende fases heen gaat, moeten geïnteresseerde gebruikers zich haasten om te profiteren van de huidige kortingen. Tokens zijn te koop met Ethereum, USDT, BNB en creditcard.

 

The Meme Games (MGEMS) – crypto game gaat viraal door zijn connectie met de Olympische Spelen

The Meme Games is een nieuwe crypto game die optimaal gebruik heeft gemaakt van de hype rondom de Olympische Spelen van 2024 in Parijs. Deze crypto game stelt gebruikers namelijk in staat om te wedden op meme karakters die tegen elkaar strijden om gouden medailles in games die parallel liepen aan de Olympische Spelen. Nu de Spelen voorbij zijn richt dit project zich op de Paralympische Spelen in Parijs die over enkele weken zal vinden. Hierdoor blijft het project relevant en trekt het nog steeds veel investeringen aan.

Gebruikers kunnen wedden op het meme karakter dat volgens hen een gouden medaille gaat winnen. Om mee te doen moeten ze eerst echter de native MGMES token kopen. Zodra ze dit hebben gedaan krijgen ze de keuze uit vijf verschillende meme karakters: DOGE, PEPE, WIF, TURBO en BRETT. Als ze het juiste meme karakter kiezen, ontvangen ze een bonus van 25 % op hun initiële aankoop.

The Meme Games opkomende crypto augustus

De crypto game van The Meme Games is echter niet de enige manier voor gebruikers om MGMES tokens te verdienen. Gebruikers kunnen hun MGMES tokens namelijk ook vastzetten in het staking systeem van The Meme Games. Degenen die dit doen komen momenteel in aanmerking voor een APY van maar liefst 555%. In totaal zijn er al meer dan 18 miljoen MGMES tokens vastgezet.

De presale van The Meme Games heeft ondertussen al meer dan $ 369.000 aan vroege investeren op weten halen. De presale van dit project komt hierdoor ook steeds dichter in de buurt van zijn volgende doel van $ 1,07 miljoen. Eén MGMES token kost op dit moment $ 0,00925 per stuk, maar deze prijs zal uiteraard verder stijgen zodra de presale binnenkort zijn volgende fase ingaat. Tokens zijn te koop met Ethereum, USDT, BNB en creditcard.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
Bitcoin nieuwstrump crypto

    Door: Joeri van Kuppeveld

    Ik ben Joeri van Kuppeveld, schrijver voor Ecoteers en daarnaast Skeleton atleet. Ik heb een master in bedrijfskunde en marketing en focus me vooral op crypto gerelateerd nieuws. Ik combineer mijn werk als schrijver met een carrière in de sport van skeleton en ben hierdoor net zo vaak in Nederland ...