Crypto whales investeren $385k in WienerAI met laatste uren van crypto presale aangebroken – nu WAI kopen?

998 totale weergaven
|

Crypto traders investeren massaal in de presale van WienerAI (WAI), die in zo’n 48 uur zal eindigen. Tijdens deze laatste uren heeft een crypto whale 114,15 ETH geïnvesteerd in dit veelbelovende AI-crypto project.

WienerAI is een meme coin met eigen trading bot, die met behulp van AI zijn gebruikers helpt om maximale winst uit trading te halen. De meme coin combineert twee zeer populaire sectoren en heeft daarom een grote kans om het volgende succesverhaal te worden.

Na ruim $ 8 miljoen te hebben opgehaald in zijn crypto presale, heeft het project ook aandacht gekregen van een whale, die 114,15 ETH in de presale investeerde, met een huidige waarde van $ 385.000.

Als deze investering x10 gaat, net zoals analisten voorspellen, dan kan deze whale miljoenen dollars uitcashen.

crypto whale transactie WAI
crypto whale koopt WienerAI – Etherscan.io

Zelfs in de laatste fase van de crypto presale is WAI, de native token van het project, nog spotgoedkoop vergeleken met waar het naartoe kan gaan. Op hetzelfde moment is 70% van alle gekochte tokens gestaked, waardoor investeerders al passief inkomen verdienen voordat de token is gelanceerd.

Investeerders zijn erg optimistisch over de toekomst van WienerAI en een listing op een gecentraliseerde exchange (CEX) kan genoeg zijn om de waarde van WAI als een vuurpijl de lucht in te zien gaan.

Met nu nog een lage prijs van $ 0,00073 per token, is WAI een token die je niet wil missen. Wacht daarom niet op de laatste dag en pak nu je tokens met extra voordeel, voordat de trading bot van WienerAI komt met een berichtje dat het te laat is om te kopen.

Of je nu een ervaren trader bent of de grootmoeder hiervan, de crypto trading bot van WienerAI is in staat om iedere trader te helpen om zoveel mogelijk geld te verdienen met crypto. Net zoals je communiceert met ChatGPT, kun je ook bij deze trading bot terecht met al je crypto-gerelateerde vragen.

Geld verdienen met crypto trading zal makkelijker dan ooit zijn dankzij WienerAI

Crypto trading is lang niet zo eenvoudig als het lijkt, zo verliest ongeveer 95% van alle crypto traders geld. Maar degenen die gebruik weten te maken van handige tools, hebben een voorsprong op degenen die dat niet doen.

De komst van de WienerAI trading bot zou dit percentage terug kunnen draaien, omdat je met WienerAI een extra teamgenoot hebt en daarom meer kans om te slagen. In plaats van dat je jarenlang moet oefenen en geld verliezen, kun je met deze trading bot direct beginnen met het maken van winstgevende trades.

WienerAI maakt gebruik van AI om goede posities te vinden voordat de rest van de markt dit doet en vertelt j ook wanneer het tijd is om te verkopen. Het werkt als het ware ook als een chatbot, waardoor je vragen kunt stellen en met zijn handige interface direct antwoord kunt krijgen of opdrachten uitvoeren.

WienerAI crypto trading bot

Je kunt bijvoorbeeld vragen wat de beste crypto is om te kopen, waardoor de AI je verschillende mogelijkheden biedt, met de beste exchange om de opdracht uit te voeren. De trading bot legt ook uit waarom hij deze keuzes maakt, waardoor je als nieuwe gebruiker veel kunt leren.

Via de chat interface is het ook mogelijk om opdrachten uit te voeren, zoals hoe in de bovenstaande afbeelding Bitcoin (BTC) wordt ingewisseld tegen Binance Coin (BNB).

Het enige wat je betaalt voor deze swaps zijn on-chain fees, wat betekent dat je niets extra betaalt aan WienerAI zelf.

De trading bot biedt je ook bescherming tegen front-running bots, die misbruik maken van je transactie om voor een lagere prijs te kopen en een hogere prijs te verkopen.

Tot slot is het dankzij AI mogelijk om WienerAI oneindig door te laten ontwikkelen, waardoor het met de tijd meegaat en traders kan blijven voorzien van winst. Dit maakt WienerAI een token die je niet mag missen.

Nog twee dagen te gaan voordat de presale van WAI is uitverkocht

Voordat de trading bot officieel gelanceerd wordt, kunnen investeerders gebruikmaken van deze mogelijkheid om WAI voor een extra lage prijs in te slaan. Met nog zo’n 48 te gaan, is er geen tijd te verliezen, omdat de token binnenkort gelanceerd zal worden en waarschijnlijk direct zal stijgen.

De winst die je met de WAI kunt maken kan net zo hoog zijn als wat je met de trading bot van WienerAI kunt bereiken.

Crypto analisten zijn erg optimistisch over de toekomst van deze crypto, terwijl een van deze analisten, ClayBro met 120k abonnees op YouTube, denkt dat WAI x20 zal gaan vergeleken met de presale prijs.

In het geval van een 20x zou de crypto whale die we eerder benoemde, van $ 385.000 naar $ 7,7 miljoen kunnen gaan. Een kleinere investering van $ 100 zou in een korte tijd naar $ 2000 kunnen stijgen.

Vroege investeerders die daarnaast ook nog gebruikmaken van de staking feature, gaan met nog meer tokens naar huis en kunnen daarom nog grotere wisten behalen.

Hoe kun je WienerAI kopen tijdens de presale?

Lees hier: WienerAI Kopen in 2024 – $WAI Koopgids

Het investeren in de presale van WienerAI is erg eenvoudig, zo kun je WAI kopen met ETH, BNB of USDT, terwijl je deze crypto’s ook direct kunt kopen met gebruik van je creditcard.

Eerst ga je naar de officiële website van WienerAI, vervolgens verbind je je crypto wallet, dan vul je in hoeveel tokens je wilt kopen en tot slot keur je de transactie goed. Als je er ook voor kiest om te staken, verdien je extra tokens met een APY of jaarlijks rendement van 128% op je tokens.

WienerAI heeft een volledige audit laten doen door SolidProof, wat betekent dat er geen streken zitten verborgen in de smart contract van WAI. Meer info over WienerAI kun je vinden in de whitepaper van het project.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door WienerAI te volgen via X (Twitter) of door deel te nemen aan de Telegram groep.

Met nog slechts twee dagen te gaan voordat de presale eindigt, heb je geen moment om te verliezen als je WAI voor een lage prijs wilt kopen.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
crypto presaleWAIWienerAI

    Door: Bart Klammer

    Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...