Crypto.com scoort licentie in Verenigd Koninkrijk

Crypto.com scoort licentie in Verenigd Koninkrijk

Crypto.com heeft wederom een handelslicentie gescoord, deze keer in het Verenigd Koninkrijk. Ze hebben een goedkeuring ontvangen van de Financial Conduct Authority (FCA), de financiële toezichthouder op de Britse markt.

De beurs maakt het vandaag bekend in een persbericht. Volgens het bedrijf betreden ze hiermee één van de meest groeiende markten ter wereld.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Via Crypto.com kunnen mensen bitcoin kopen, maar ze kunnen het ook storten in ruil voor rente. Ook is het mogelijk om een betaalbaart (debit kaart) aan te schaffen, waarmee je spullen kunt kopen met bitcoin.

CEO Kris Marszalek licht het nieuws toe:

'Dit is een belangrijke mijlpaal voor CryptoCom, waarbij het Verenigd Koninkrijk geldt als een strategisch belangrijke markt voor ons. We zien dat de Britse overheid een wereldwijde hub voor crypto-activatechnologie en investeringen wil maken.'

De onderneming uit Singapore, met naar verluidt 50 miljoen klanten, is fors aan het breiden. Ze hebben onder meer licenties gescoord in Singapore, Dubai en Zuid-Korea. Ook er zijn ook vergunningen aan elkaar geregen in Italië, Griekenland, Cyprus, de Kaaimaneilanden en Canada.

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties