Cryptology Asset Group haalt €32 miljoen op en wil in Bitcoin investeren

1026 totale weergaven
Jim Rogers Bitcoin

Cryptology Asset Group haalt €32 miljoen op in een investeringsronde. De beleggingsonderneming uit Malta wil investeren in startups in de bitcoin en crypto industrie. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

Investeren

Op 15 april gaf het bedrijf 128.375 nieuwe aandelen uit. Daarnaast gingen er 31.625 al bestaande aandelen richting nieuwe investeerders. Het bedrijf lijkt te profiteren van de grote interesse in de markt.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Uit allerlei hoeken komen er investeerders langs die plotseling mee willen doen. Het aandeel van Cryptology is verhandelbaar op verschillende Duitse beurzen.

Als het aan Cryptology ligt is dit niet het einde van de investeringen, ze bekijken andere manieren van het financieren van nieuwe plannen. Ze staan open voor een model zoals die van MicroStrategy: tijdelijke aandelen uitgeven en van het vrijgekomen geld bitcoin kopen. Om deze structuur goed op te zetten heeft het bedrijf een ex-bankier ingehuurd.

Oprichter Christian Angermayer reageert: ”Cryptology profiteert flink van de grote groei in adoptie van crytpo assets en we staan pas aan het begin.” Volgens Angermayer gaat bitcoin niet meer weg en is het een kwestie van tijd tot het de plek van digitaal goud en spaarmiddel definitief inneemt.

Cryptology was recentelijk betrokken bij een investeringsronde van €30 miljoen voor een nieuwe Duitse broker. Ze willen nieuwe bedrijven in de industrie vinden en een kickstart geven om daar uiteindelijk ook zelf van te profiteren.

Coinbase

De grootste beursgang van de industrie tot nu toe is die van Coinbase. Angermayer doelt met groeiende interesse ook op dit soort grote stappen. Coinbase eindigde de eerste beursgang op een totale waarde van 65,4 miljard dollar.

Vroege investeerders (en ook vroege werknemers) zijn spekkoper. Alle investeerders willen uiteindelijk die volgende grote investering doen en vinden. De bitcoin wereld is booming en geniet steeds meer interesse.

Lees meer over:
Industrie

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...

    Je hebt geen geld om te laten zien geselecteerd