DeFi Technologies zet $100 miljoen in Bitcoin op Core Chain

3052 totale weergaven

DeFi Technologies heeft zijn plan aangekondigd om 1.498 BTC, met een waarde van meer dan $100 miljoen, in te zetten op Core Chain.

BTC inzetten op Core Chain

DeFi Technologies, een Canadees fintech bedrijf, zal 1.498 BTC inzetten op het Core Chain netwerk. Het bedrijf heeft ook een Core Chain validator node opgericht, waardoor het als een onafhankelijke validator kan opereren. Deze stap is in lijn met de recente keuze van het bedrijf voor Bitcoin als primaire kasreserve.

Innovatief stakingsmechanisme

Core Chain, een Ethereum Virtual Machine-compatibele Layer 1 blockchain aangedreven door Bitcoin, biedt unieke mogelijkheden om in te zetten. Het Satoshi Plus-consensusmechanisme combineert Delegated Proof of Work (DPoW) en Delegated Proof of Stake (DPoS), waardoor Bitcoin-inzetten niet verplicht zijn. Dit systeem stelt BTC-houders in staat om opbrengsten te verdienen zonder afstand te doen van de bewaring van hun tokens.

Strategisch partnerschap met Core Foundation

Olivier Roussy Newton, CEO van DeFi Technologies, benadrukte het belang van dit initiatief om een brug te slaan tussen traditionele financiën en innovatieve blockchaintechnologie. De samenwerking met Core Foundation heeft al geleid tot de lancering van het Valour Bitcoin Staking exchange-traded product (ETP) en plannen voor een nieuw Core ETP.

DeFi mogelijkheden uitbreiden

Er wordt verwacht dat de staking venture van DeFi Technologies de prestaties en veiligheid van het Core Chain netwerk aanzienlijk zal verbeteren. Door deel te nemen aan de netwerkconsensus wil het bedrijf zijn rol in het DeFi-ecosysteem vergroten en tegelijkertijd het potentieel van Bitcoin benutten.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....