DJ David Guetta zet strandhuis in Miami te koop voor 380 Bitcoin

DJ David Guetta zet strandhuis in Miami te koop voor 380 Bitcoin

De wereldberoemde David Guetta heeft zijn strandhuis in Miami ter waarde van $14 miljoen te koop gezet en is ook bereid het object voor 380 bitcoin van de hand te doen. Het gaat om een enorm appartement op de 37e verdieping van het luxueuze Setai Residences appartementencomplex.

Met het huis koop je twee enorme slaapkamers, een panoramisch uitzicht op de skyline van Miami, 24 uur per dag toegang tot de services van het hotel, waaronder drie zwembaden, een sauna en een spa.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Guetta's beslissing om bitcoin te accepteren lijkt vrijwillige keuze

De verkoop van het prachtige strandhuis van Guetta vindt plaats op het platform van Freud Group, dat vaker verkopen doet voor beroemdheden. De beslissing van Guetta om bitcoin te accepteren voor zijn huis lijkt een vrijwillige, want geen enkel ander object op de website is ook met bitcoin te kopen.

De populaire Franse DJ die meerdere hits op YouTube heeft met meer dan 1 miljard views heeft het huis in 2018 gekocht voor $9,5 miljoen van Richard LeFrak. Nu staat het te koop voor $14 miljoen en maakt hij in twee jaar tijd dus een flinke winst. Ook in dit segment van de huizenmarkt lijkt de inflatie enigszins toe te slaan.

Het lijkt er wel op dat vastgoed kopen met bitcoin een ding wordt in Miami, want afgelopen maand kondigde Arte Surfside Luxury appartments aan dat het zowel bitcoin als ethereum accepteerd als betaalmiddel.

Eind mei appartement voor $22,5 miljoen gekocht met crypto

Afgelopen maand heeft Arte Surfside Luxury Appartments een appartement verkocht voor $22,5 miljoen aan crypto. Ze wilden niet bekendmaken om welke munt het ging en wie de koper is, maar naar alle waarschijnlijkheid is het met bitcoin geweest.

Op zich is het niet heel spannend dat rijke bitcoiners op deze manier hun bitcoin rondschuiven en er appartementen voor kopen, maar het is wel goede reclame voor bitcoin. Het pakt immers de headlines en figuren als David Guetta hebben een groot bereik.

Miami begint zo langzaam echt de bitcoin-hub van Noord-Amerika te worden en als het aan burgemeester Francis Suarez ligt ook snel de bitcoin-hub van de wereld. Al lijkt dat een lastige opgave, gezien de adoptie van bitcoin in Midden-Amerika en met El Salvador als grote aanvoerder.

Lees meer over:
Bitcoin miami

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties