Doe mee met de Grote Bitcoin Enquête van 2022!

Bitcoin is anoniem, mondiaal, nog steeds een niche en verbroederend. We zijn benieuwd hoe het bitcoin landschap in Nederland eruit ziet. Vorig jaar hebben ruim 800 mensen meegedaan aan onze enquête. Dit jaar daarom opnieuw wat vragen. Oh, en we hebben natuurlijk ook een klein cadeautje voor je als je meedoet.

De Bitcoin Enquête

We zijn benieuwd hoeveel bitcoiners lightning gebruiken (of niet), wat het aandeel van altcoins is (ten opzichte van bitcoin) in het portfolio en of cryptovaluta vooral in eigen beheer zijn of toch nog bij beurzen staan.

Als je deze steekproef in z’n geheel voltooit, krijg je een een coupon code voor een gratis abonnement op Bitcoin Focus, de nieuwsbrief voor Bitcoin Nederland, voor de periode van één maand. Je zult deze direct na het insturen van de antwoorden als pop-up in je beeld zien verschijnen.

Alle informatie wordt alleen verzameld met het oog op de eindresultaten. De individuele informatie wordt niet geanalyseerd, gebruikt of doorverkocht.

Werkt de bovenstaande iframe niet? Dan kun je de enquête ook hier bekijken en invullen. Alvast bedankt!

In het begin van het nieuwe jaar zullen we een mooie analyse met je delen. Wie zijn de bitcoiners om je heen eigenlijk? We gaan het voor je uitzoeken! Deel de steekproef ook met je familie, vrienden en alle andere relaties die iets (of niets!) met bitcoin hebben.

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsNederland

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...