$DUM haalt $100k op in 1u terwijl Amerikaanse verkiezingen naderen – meest veelbelovende crypto presale?

321 totale weergaven
|
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Hoe dichter we bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen zijn, des te spannender de strijd wordt. De crypto wereld zit met name op het puntje van de stoel, want de uitslag kan veel betekenen voor crypto. De nieuwe PolitiFi crypto FreeDum Fighters, lift mee op de hype en haalde binnen een uur na de lancering van de presale al $ 100.000 op. 

Deze zomer hebben we kunnen zien hoe vele PolitiFi coins grote sprongen maakten en almaar bleven groeien. Nu de verkiezingen daadwerkelijk naderen, zien we dat dergelijke coins nog steeds flink stijgen. Zo zien we in de political memes categorie van Coinmarketcap bijvoorbeeld een groei van de van 3,70% over de afgelopen 24 uur met een gezamenlijke market cap van $ 75,7 miljard.

Als we naar de gegevens van Polymarket kijken, dan zien we dat crypto liefhebbers met name inzetten op de winst voor Trump. In totaal heeft Polymarket het trading-volume omtrent verkiezingen zien stijgen naar $ 2 miljard, waarbij het grootste gedeelte dus inzet op Trump’s overwinning.

Hiermee zien we ook een stijging in politieke meme coins die direct aan Trump gerelateerd zijn. Kijk bijvoorbeeld naar $TRUMP die sinds vorige week met 9,02% gestegen is en $MAGAA die met 4,48% steeg.

TRUMP koers, bron Coinmarketcap
TRUMP koers afgelopen 7d, bron Coinmarketcap

Aan de andere kant zien we ook een stijging bij de Kamala Harris gerelateerde tokens, zoals $HARRIS die sinds gister nog met 12,47% steeg en $KAMA die een stijging van 1,78% zag.

Het nieuwe crypto project FreeDum Fighters maakt zelf geen keuze tussen Trump en Harris, maar gebruikt de twee presidentskandidaten juist beide om zo in te spelen op de politiek.

Wie investeert in deze nieuwe meme coin, krijgt namelijk de keuze om zich aan te sluiten bij het team van Magatron, gebaseerd op Donald Trump of het team van Kamacop, geïnspireerd op Kamala Harris. Investeerders kunnen vervolgens debatteren, stemmen en rewards winnen met de native token $DUM.

Met FreeDum Fighters ($DUM) nemen de liberalen en de democraten het tegen elkaar op in afwachting van de verkiezingen en je hoeft niet in Amerika te wonen om jouw stem uit te brengen.

Magatron vs Kamacop 9000 – De FreeDum Fighters election

Terwijl vele politiek gerelateerde cryptomunten nu stijgen, richten grote investeerders zich nu op nieuwe politieke coins, bijvoorbeeld FreeDum Fighters. Deze presale die nog maar net begonnen is, haalde binnen een uur tijd al $ 100.000 op.

Bij FreeDum Fighters stem je op je favoriete fighter, namelijk de “Maga Machine” Magatron of de “Hunter of Injustice” Kamacop 9000 en het project weet hiermee een satirische invalshoek te introduceren op de heftige presidentsverkiezingen in de VS. De kandidaten nemen het tegen elkaar op om de support van de kiezers te krijgen.

Wie zijn stem uitbrengt, mag via social media beargumenteren waarom de gekozen FreeDum Fighter beter is dan de andere.

Er zijn vervolgens $DUM airdrops te verdienen voor het winnende team nadat er bepaald wordt welke kandidaat het debat gewonnen heeft. Op die manier wordt je betrokkenheid bij deze ICO-crypto en bij de politiek dus behoorlijk beloond.

Met de native token $DUM kun je dus deel uitmaken van het ecosysteem van FreeDum Fighters, aan verschillende activiteiten deelnemen en debate rewards ontvangen. Daarnaast zijn er ook interessante staking rewards te verdienen.

De verbluffende Magatron vs Kamacop staking rewards

Het mechanisme om te stemmen, is verbonden met het interessante staking mechanisme van dit project. Als je je favoriete fighter namelijk geselecteerd hebt, dan ontvang je de bijbehorende staking rewards. De hoogte van de staking rewards verschilt dus per kandidaat.

Er zijn dus twee verschillende staking protocollen waarbij Magatron een APY van 861,51% biedt en Kamacop 9000 een APY van 28.755%.

Als je je stem uitbrengt, dan kies je dus automatisch voor welk staking protocol je gaat. Alle rewards die je met de airdrops en dergelijke ontvangt, worden automatisch aan de staking toegevoegd.

De smart contract hiervoor is trouwens uitgebreid geaudit door zowel Coinsult als Solidproof zodat ze met zekerheid kunnen zeggen dat er geen issues met de code zijn.

Praat mee op onze socials!

Chat met onze experts via Telegram, geef je mening op Twitter of "sit back and relax" terwijl je naar onze YouTube-video's kijkt.

Tokenomics: FreeDum Fighters zet slim in op presale

Als je een land wil regeren, dan moet je natuurlijk goed voorbereid zijn. Er is dan ook goed nagedacht over de tokenomics van FreeDum Fighters.

Van de totale tokensupply van 270 miljard tokens, is 40% beschikbaar gesteld voor de presale dat zijn maar liefst 108 miljard tokens. Een vijfde deel van de $DUM tokens, 54 miljard, is gereserveerd voor de gedecentraliseerde exchanges (DEX) en nog een vijfde deel gaat naar staking.

Voor de rewards omtrent de debatten is 10% (27 miljard) van de $DUM tokens gereserveerd en nog eens 10% is bestemd voor dingen als marketing en inspelen op de stand van de werkelijke verkiezingen in Amerika. Zodra de echte leider gekozen is, dat wil zeggen, Magetron of Kamacop 9000, dan zal deze laatste 10% ook de listing ondersteunen.

tokenomics

Vanaf moment één probeert het project een spiegel te zijn van de politieke debatten in de “real-world” zodat ze daarop kunnen inspelen en daarmee ook meer aandacht naar zich toe kunnen trekken.

Doe mee en sta achter jouw favoriete FreeDum Fighter

Zoals we al eerder zeiden, hebben we vele stijgingen gezien bij verschillende politieke tokens en mogelijk kan FreeDum Fighters daar goed van profiteren.

Met de satirische en luchtige invalshoek van dit project, belooft het voor het nodige entertainment te kunnen zorgen in deze spannende tijden omtrent de intense presidentsverkiezingen.

Wie er ook gaat winnen, Trump of Harris, Magatron of Kamacop 9000, $DUM kan mogelijk omhoog vliegen met de twee pro-crypto presidentskandidaten. Stemmers geven de voorkeur aan een pro-crypto kandidaat en daarom is Trump niet de enige die zich positief uitlaat over crypto.3

Om mee te doen aan deze opwindende presale, kun je naar de officiële website van FreeDum Fighters gaan. Daar link je vervolgens je wallet en maak je de keuze uit een van de vele blockchains waarmee je de token kan betalen. Kies hierbij uit Ethereum, Binance Smart Chain, Base, en Solana en ruil je ETH, BSC, BASE, SOL, USDT, of USDC om voor $DUM.

Koop de goedkope crypto $DUM in deze vroege presale fase voor $ 0,00005 per stuk, voordat de prijs binnenkort wordt opgeschroefd naar $ 0,000075.

Vergeet niet dat je op de hoogte kan blijven via X en Telegram als je de laatste ontwikkelingen van dit project goed in de gaten wilt houden.

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

 

 

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...