DWF Labs richt zich op Chinese Web3-groei met $20M Fonds

2477 totale weergaven

DWF Labs, een prominente Web3 investeerder en market maker, heeft de lancering aangekondigd van het $20 miljoen Cloudbreak Fund gericht op het ondersteunen van Web3 projecten in Chinees-sprekende gebieden.

Nieuw fonds voor ondersteuning van Web3 innovaties

DWF Labs, een belangrijke Web3 investeerder en marktmaker, heeft de lancering aangekondigd van het $20 miljoen Cloudbreak Fund. Dit fonds is specifiek gericht op het ondersteunen van Web3-projecten en oprichters in Chineestalige regio’s en biedt substantiële investeringen en strategische middelen om hun groei te versnellen.

Doelsectoren en kansen

Het Cloudbreak Fund richt zich op belangrijke sectoren binnen de Web3-ruimte. Dit omvat gaming finance (GameFi), social finance (SocialFi), memecoins, derivatives, Layer 1 en Layer 2 projecten.

Projecten die actief zijn in deze gebieden worden aangemoedigd om een aanvraag in te dienen voor het fonds om toegang te krijgen tot de middelen die nodig zijn om hun volledige potentieel te bereiken.

Strategische timing te midden van marktturbulentie

De lancering van het Cloudbreak Fund komt op een kritiek moment waarop de cryptomarkt een neergang doormaakt. In een persbericht dat werd gedeeld met Cointelegraph, benadrukte Grachev dat deze strategische zet tot doel heeft om het vermogen en de bereidheid van projecten om verder te bouwen ondanks de huidige uitdagingen nieuw leven in te blazen.

DWF Labs heeft een sterke staat van dienst in de Web3-ruimte. Zo hebben ze recentelijk $5 miljoen geïnvesteerd in de Milady Meme Coin (LADYS). Bovendien ondersteunt het bedrijf innovatieve Web3-projecten zodat ze de middelen hebben om te gedijen en te slagen.

Bredere trends

De oprichting van het Cloudbreak Fund sluit aan bij bredere trends in de Web3 en blockchain gaming sectoren. In 2024 heeft Web3-gaming een snelle groei doorgemaakt en aanzienlijke kapitaalinvesteringen aangetrokken.

Het initiatief van DWF Labs zal naar verwachting dit momentum versterken door financiële steun en strategische middelen te bieden.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....