dYdX lanceert versie 5.0.0 met isolated markets en LP-vaults

1962 totale weergaven

Het decentralized finance (DeFi) protocol dYdX heeft zijn nieuwste versie gelanceerd, versie 5.0.0, met belangrijke upgrades zoals isolated markets, margins en LP vaults.

Isolated markets en margins

Het belangrijkste hoogtepunt van de update van versie 5.0.0 is de implementatie van isolated markets en margins. Deze nieuwe functie scheidt onderpandpools en speciale verzekeringsfondsen, waardoor veranderingen in de ene markt geen invloed hebben op de onderpandeisen van andere markten.

Met isolated margins kunnen handelaren hun onderpand aan individuele transacties koppelen, waardoor het risicobeheer efficiënter wordt.

Introductie van LP-vaults

dYdX heeft LP (Liquidity Provider) Vaults geïntroduceerd, die geautomatiseerde strategieën voor liquiditeitsverschaffing op de protocol-layer mogelijk maken.

Gebruikers kunnen liquiditeit verschaffen door USDC te storten, waardoor de liquiditeit op alle markten toeneemt op een toestemmingsvrije en non-custodial manier.

Integratie met Skip Protocol en Raydium

De update integreert ook met Skip Protocol’s Slinky Sidecar, en zorgt voor block-by-block oracle updates met lagere latency. Daarnaast worden orakelprijzen ontsloten voor alle Solana-gebaseerde activa via Raydium.

Uitbreiding naar nieuwe markten

Met deze upgrades ondersteunt dYdX nu meer dan 800 potentiële markten, waaronder niche activa zoals populaire Solana meme coins.

De bestuursstructuur van de gemeenschap stelt leden in staat om nieuwe activa binnen enkele dagen te noteren, waardoor de toegang tot verschillende handelsmogelijkheden wordt verbreed.

Mobiele handels app

De introductie van de dYdX handelsapp voor Android apparaten, samen met de bestaande ondersteuning voor iOS, vergroot de toegankelijkheid. Deze ontwikkeling is erop gericht om de deelname van handelaren en de aanpasbaarheid op meerdere platforms te verbeteren.

Samenvatting

Versie 5.0.0 van dYdX betekent een grote sprong voorwaarts in de DeFi-handel en biedt verbeterd risicobeheer, liquiditeitsverschaffing en markttoegang. Met real-time oracle-updates en een robuuste mobiele handelsapp blijft dYdX innoveren en zijn ecosysteem uitbreiden, waardoor gebruikers geavanceerde handelstools en mogelijkheden krijgen.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....

    Je hebt geen geld om te laten zien geselecteerd