eTukTuk crypto presale breekt door $3,5 mln mijlpaal – is deze nieuwe crypto game de toekomst?

4156 totale weergaven
eTukTuk P2E game

De crypto presale van de door AI aangedreven duurzame vervoersoplossing eTukTuk ($TUK) is inmiddels door de mijlpaal van $ 3,5 miljoen gebroken, terwijl het project nog altijd veel aandacht van investeerders trekt.

Helemaal nu ze de nieuwe en spannende Play-to-Earn crypto game hebben gelanceerd genaamd Crazy TukTuk Taxi. In dit nieuwe crypto spel rijden navigeren de spelers zo snel ze kunnen door de drukke straten van Sri Lanka, om passagiers op te halen en af te zetten om zoveel mogelijk $TUK als beloning te verdienen.

Ook de website van eTukTuk werd daarom geheel vernieuwd en afgestemd op deze opwindende nieuwe crypto game. De toch al enorme belangstelling voor de $TUK crypto presale is door de hype rondom dit spel alleen maar versterkt.

Behalve als beloning, kan de $TUK token ook worden gebruikt in het spel voor aankopen, upgrades en toegang tot exclusieve content.

Op dit moment kun je 1 $TUK kopen voor $ 0,0325 op de officiële website van eTukTuk. Snelheid is echter geboden, want bij elke fase van de presale zal de prijs iets worden verhoogd.

Onlangs kwamen er al geruchten naar buiten over potentiële DEX- en CEX-listings. Mocht het daadwerkelijk een notering krijgen op een grote crypto exchange, dan is de kans groot dat de koers van eTukTuk exponentieel gaat stijgen. $TUK draait immers op de Binance Smart Chain (BSC), waardoor het mogelijk sneller opgenomen kan worden op de shortlist van de grootste crypto exchange ter wereld, Binance.

Een doorbraak in de GameFi markt – P2E games zijn de toekomst van crypto

De GameFi markt is in 2024 helemaal opgebloeid en bereikte afgelopen maart een marktkapitalisatie te bereiken van maar liefst $ 30 miljard.

Uit data van Footprint Analytics blijkt dat ook het aantal gebruikers hard stijgt, tot wel bijna 2 miljoen afgelopen januari.

Aantal gebruikers GameFi markt

Sterke P2E coins zoals Gala (GALA) zijn de laatste tijd hard gestegen, met bijna 7% in de afgelopen week.

Ook een andere P2E crypto game, Axie Infinity (AXS), zag zijn waarde afgelopen week flink stijgen, met ruim 12%. Daarnaast steeg Smooth Love Potion (SLP) maar liefst met 19%.

Ook nieuwere crypto games zoals Aavegotchi (GHST) en MOBOX (MBOX) stegen hard afgelopen week, met respectievelijk 13% en 21%.

Bovendien wordt verwacht dat de GameFi markt in de komende jaren hard zal groeien, tot een marktwaarde van $ 126,3 miljoen in 2032.

Een groot deel van deze groei komt voort uit de integratie van AI in GameFi platforms. Deze verbeteren de gebruikerservaring onder andere door de inhoud van een crypto game aan te passen, acties van gebruikers te voorspellen en het gameontwerp te finetunen.

Dit zorgt voor de ontwikkeling van spannendere games, wat de betrokkenheid van gebruikers aanzienlijk heeft vergroot.

Terwijl de community de ontwikkelingen in de GameFi markt goed in de gaten houden en de belangstelling voor de crypto presale van eTukTuk toeneemt, lijkt $TUK goed gepositioneerd om deze kansen te benutten en te profiteren van het sterke momentum in de markt.

eTukTuk biedt een spannende en winstgevende ervaring

Met Crazy TukTuk Taxi stappen spelers in de schoenen van virtuele tuktuk chauffeurs, die racen om passagiers zo snel mogelijk naar hun bestemming te brengen.

Ze kunnen overal waar ze willen rijden, zolang ze er maar voor zorgen dat de passagiers heelhuids en op tijd arriveren. Zorg echter wel dat je het percentage van je batterij in de gaten houdt!

Door te spelen kun je nieuwe steden vrijspelen en je eTukTuk aanpassen. Dit zorgt ervoor dat de crypto game telkens nieuw en spannend blijft.

Daarnaast kun je natuurlijk $TUK verdienen, dat in game kan worden gebruikt of omgewisseld kan worden voor andere cryptomunten.

$TUK kan ook voor passieve inkomsten zorgen, door de token te staken tegen een geschatte APY van 82%.

Slechts 6% van de totale token voorraad van 2 miljard is gereserveerd voor de presale van eTukTuk, wat overeenkomt met 120 miljoen tokens. Voor presale staking beloningen ligt er 4% klaar.

Is eTukTuk een 10x duurzame AI-crypto?

Behalve de P2E crypto game, is eTukTuk eigenlijk juist een crypto project dat zich heel erg toespitst op duurzaamheid.

eTukTuk strijdt voor een toekomst van schoon, betaalbaar en leuk vervoer in de stad door de kracht van AI en blockchain te combineren.

Het nieuwe crypto project maakt gebruik van de $TUK token om AI gestuurde optimalisaties door te voeren, om ervoor te zorgen dat er minder verkeersopstoppingen plaatsvinden en het vervoer binnen de stad milieuvriendelijker wordt.

Elke investering in de crypto presale brengt eTukTuk een stapje dichter bij haar doel van het creëren van een groenere toekomst op het gebied van vervoer. Investeerders spelen hierin dus een cruciale rol.

Het smartcontract van het project is volledig gecontroleerd, waardoor gebruikers verzekerd zijn van de integriteit en veiligheid ervan.

Om zo snel mogelijk tokens op te pikken, ga je naar de officiële website van eTukTuk. Daar verbind je je crypto wallet met de widget en volg je de stappen om $TUK te kopen. Dit kan met BNB, ETH, USDT of gewoon een creditcard.

Mis deze unieke kans niet!

Vergeet ook zeker niet om Crazy TukTuk Taxi te downloaden via de App Store of de Google Play Store en ontdek of jij geschikt bent als tuktuk taxichauffeur.

Blijft op de hoogte van de nieuwste updates van dit crypto-project van de toekomst via X/Twitter en Telegram.

eTukTuk is bezig om uit te groeien tot de groenste taxi revolutie van Azië, waardoor de $TUK crypto presale niet alleen potentieel zeer winstgevend is, maar ook belangrijk is voor een duurzame toekomst.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
eTukTukpresaleTUK

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...