Fantom investeert $120M om de migratie van Sonic Blockchain te faciliteren

2602 totale weergaven

De Fantom Foundation zet $120 miljoen toe om de overgang van projecten naar haar nieuwe snelle Sonic netwerk te vergemakkelijken.

Fantom’s $120M Sonic Fonds

De Fantom Foundation kondigde een toezegging van $120 miljoen aan ter ondersteuning van de lancering van Sonic, een nieuw high-speed blockchainnetwerk. Op 20 juni onthulde de stichting haar plan om tot 200 miljoen van haar eigen Fantom tokens uit haar kas toe te wijzen om de overgang van projecten naar Sonic te vergemakkelijken.

Doel en gebruik

Deze fondsen zullen worden gebruikt om partnerschappen aan te gaan met topontwikkelaars en bedrijven die kunnen bijdragen aan de groei van Sonic. Dit omvat ontwikkelaars die werken aan toepassingen direct op het Fantom platform, gedecentraliseerde toepassingen (DApps) en partners die essentiële tools en diensten leveren.

Belangrijk is dat deze fondsen afkomstig zijn van slimme financiële strategieën van Andre Cronje, waardoor de totale tokenvoorraad niet toeneemt.

Nieuwe Layer-1 oplossing

Sonic zal een nieuwe Layer-1 oplossing introduceren met een ingebouwde Layer-2 die naadloos integreert met het Ethereum netwerk. Hierdoor krijgen gebruikers op het Sonic netwerk toegang tot Ethereum’s ecosysteem van gedecentraliseerde toepassingen en liquiditeitsverschaffers.

Strategische subsidies en bestuur

In eerste instantie zal de nadruk liggen op het verstrekken van strategische subsidies aan bestaande toepassingen binnen het Fantom-ecosysteem. Prioriteit wordt gegeven aan toepassingen die gebruik willen maken van de Sonic-technologie.

De nieuw opgerichte Sonic Foundation zal toezicht houden op het bestuur, de netwerkkas beheren, partnerschappen bevorderen en het DApp-ecosysteem koesteren.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Incentives en geschiedenis

De Fantom Foundation heeft een geschiedenis van het stimuleren van ontwikkeling door $6,5 miljoen opzij te zetten voor “veiligere memecoins.” Daarnaast lanceerde het de “Gas Monetization Program” om ontwikkelaars te compenseren met 15% van de gasvergoedingen die hun applicaties genereren.

De stichting heeft ook de validatorvereisten met 90% verlaagd, wat de toegankelijkheid en decentralisatie ten goede komt.

Dit initiatief heeft als doel Fantom en Sonic in de voorhoede van blockchaininnovatie te positioneren en de kloof tussen traditionele en gedecentraliseerde financiën te overbruggen. Tegelijkertijd bevordert het een robuust ecosysteem voor zowel ontwikkelaars als gebruikers.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....