Fidelity gaat bitcoin verkopen aan particulieren

Fidelity gaat bitcoin verkopen aan particulieren

De geruchten gingen al langer, maar het is nu officieel: Fidelity komt met een mobiele app waarmee particulieren bitcoin en ether kunnen kopen.

De vermogensgigant heeft een wachtlijst geopend voor mensen die klant willen worden van Fidelity Crypto. Door middel van 0% commissie wil Fidelity nieuwe gebruikers uit met name Amerika lokken. Binnen de app kun je ook handelen in aandelen, ETF's en andere assets. De cryptocurrency's zijn beperkt tot bitcoin en ether.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Het retailproduct valt organisatorisch onder Fidelity Digital Assets, dat meer op instituties is gericht. Het is onbekend wanneer de app live gaat.

Eerder liet Michael Durbin, president bij Fidelity Institutional, zich ontvallen dat hij meer ruimte ziet voor cryptovaluta voor consumenten.

Fidelity laat zich sowieso niet onbetuigd. Ze brengen een bitcoin exchange-traded fund in Canada aan de man en werknemers kunnen ook bitcoin sparen via hun 401 (k) pensioenrekening.

Lees meer over:
Fidelity

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties