Filecoin en SingularityNET werken samen om AI-ethiek en decentralisatie te bevorderen

1662 totale weergaven

SingularityNET en de Filecoin Foundation hebben een strategische samenwerking aangekondigd gericht op het combineren van kunstmatige intelligentie (AI) met gedecentraliseerde fysieke infrastructuurnetwerken (DePIN’s), waarbij het belang van ethische AI-praktijken en robuust gegevensbeheer wordt benadrukt.

Ethische AI-ontwikkeling en gedecentraliseerde infrastructuur

SingularityNET, een leider in AI-technologie, en de Filecoin Foundation, bekend om zijn gedecentraliseerde opslagnetwerk, zijn een strategische alliantie aangegaan. De samenwerking is gericht op het samenvoegen van AI-capaciteiten met gedecentraliseerde infrastructuur, waardoor ethische AI-praktijken en veilig gegevensbeheer worden gewaarborgd.

Technologische integratie op korte termijn

Op de korte termijn zal SingularityNET gebruikmaken van Filecoin’s Lighthouse SDK voor metadata-opslag om de beveiliging te verbeteren en AI-gegenereerde data te ondersteunen. Deze integratie is gericht op het bieden van een veiligere en efficiëntere infrastructuur voor het beheren van AI-gegevens.

Doelen op middellange en lange termijn

Plannen voor de middellange termijn omvatten het integreren van de technologiestack van Filecoin in het platform van SingularityNET om de beveiliging en mogelijkheden voor gegevensbeheer te verbeteren.

Doelen op de lange termijn zijn onder andere het gebruik van Filecoin voor het beheren van kennisgrafieken, een belangrijk onderdeel van SingularityNET’s Knowledge Layer initiatief.

Nederlandse exchange met web3 wallet

OKX - trade meer dan 150 crypto’s

  • Nieuwe app in Nederland
  • Handel met andere traders
  • Verdien rente met crypto leningen
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe je eigen onderzoek.

 

Interoperabele en synergetische ecosystemen creëren

Door de integratie van gedecentraliseerde AI-diensten met gedecentraliseerde opslagsystemen wil het partnerschap interoperabele en synergetische ecosystemen creëren. Deze inspanning zal de voordelen van DePIN’s uitbreiden en hun toepassingen in de echte wereld demonstreren. Dit vergroot het algehele nut van gedecentraliseerde technologieën.

Toekomstperspectieven en industriële impact

De samenwerking tussen SingularityNET en de Filecoin Foundation markeert een belangrijke stap in de richting van ethische AI-ontwikkeling en gedecentraliseerde infrastructuur. De integratie is erop gericht om de beveiliging te verbeteren, het gegevensbeheer te verbeteren en nieuwe normen op te stellen voor AI-ethiek.

Daarnaast zal de samenwerking gebruik maken van de Artificial Superintelligence Alliance (ASI) token en de Filecoin (FIL) token. Dit zal de weg vrijmaken voor toekomstige integraties van AI en gedecentraliseerde technologie.

DePIN Ontwikkelingen

Het Filecoin-netwerk, ondersteund door de Filecoin Foundation, is ontworpen voor cloudopslag met een gedecentraliseerde aanpak. Deze samenwerking zal AI-diensten van SingularityNET integreren in het gedecentraliseerde opslagsysteem van Filecoin, waardoor een synergetisch ecosysteem ontstaat. De samenwerking heeft als doel om de praktische toepassingen en potentiële industriële implicaties van DePINs te laten zien.

Samenvatting

De samenwerking tussen SingularityNET en de Filecoin Foundation is een belangrijke ontwikkeling in het bevorderen van gedecentraliseerde AI en infrastructuur, en benadrukt het belang van ethische AI-praktijken en veilig gegevensbeheer. Deze samenwerking is klaar om nieuwe maatstaven te zetten in de integratie van AI met gedecentraliseerde netwerken, waardoor de weg wordt vrijgemaakt voor innovatieve oplossingen in de technologie-industrie.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....