Gemini stopt met Earn programma

Gemini stopt met Earn programma

De Amerikaanse cryptobeurs Gemini stopt voorlopig met hun 'Earn programma'. Het is een dienst waar men rente krijgt voor hun bitcoin of tokens.

Om die rente te betalen wordt het geld uitgeleend. Genesis Global Capital, de kredietverstrekker voor deze dienst, stopt echter met hun diensten. Dat dwingt Gemini om hun programma ook stop te zetten. Dat meldt de beurs in een blogpost.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Gemini geeft aan dat ze niet kunnen voldoen aan een aantal afspraken. Het uitbetalen binnen 5 werkdagen wordt nu bijvoorbeeld lastig. De beurs geeft aan dat ze werken aan een oplossing. Meer informatie moet nog komen.

Ook deze beurs benadrukt dat dit verder geen gevolgen heeft voor de bedrijfsvoering. Andere diensten zoals trading en opslag zijn nog online. Ook doet Gemini een belofte: ''Alle klantenfondsen op de Gemini-beurs worden 1 op 1 vastgehouden. Ze zijn altijd beschikbaar om op te nemen."

Lees meer over:
Bitcoin Amerika Gemini

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties