Gemini stopt met Earn programma

1137 totale weergaven

De Amerikaanse cryptobeurs Gemini stopt voorlopig met hun ‘Earn programma’. Het is een dienst waar men rente krijgt voor hun bitcoin of tokens.

Om die rente te betalen wordt het geld uitgeleend. Genesis Global Capital, de kredietverstrekker voor deze dienst, stopt echter met hun diensten. Dat dwingt Gemini om hun programma ook stop te zetten. Dat meldt de beurs in een blogpost.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Gemini geeft aan dat ze niet kunnen voldoen aan een aantal afspraken. Het uitbetalen binnen 5 werkdagen wordt nu bijvoorbeeld lastig. De beurs geeft aan dat ze werken aan een oplossing. Meer informatie moet nog komen.

Ook deze beurs benadrukt dat dit verder geen gevolgen heeft voor de bedrijfsvoering. Andere diensten zoals trading en opslag zijn nog online. Ook doet Gemini een belofte: ”Alle klantenfondsen op de Gemini-beurs worden 1 op 1 vastgehouden. Ze zijn altijd beschikbaar om op te nemen.”

Lees meer over:
AmerikaBitcoin nieuwsGemini

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...