Goedemorgen Bitcoin: Marktkapitalisatie van $341 miljard

Goedemorgen Bitcoin: Marktkapitalisatie van $341 miljard

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC BTC.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Krachtigste Bitcoin mining hardware tot mei uitverkocht, prijs tikt $18.000 aan

De bitcoin prijs brak voor het eerst sinds 2017 de grens van $18.000. De interesse neemt toe. Miljardair Novogratz start nieuw bitcoin fonds in Canada, terwijl partijen als PayPal, Square en MicroStrategy naast alle beurzen en brokers ook steeds meer bitcoin kopen.

Naast bitcoin zelf groeit ook de interesse in de mining industrie. De strijd om nieuwe BTC is inmiddels een miljarden business en het is belangrijk om een voorsprong te hebben op je concurrenten. Naast een goede begroting met goedkope energie is ook de hardware van levensbelang.

Grote pre-orders van de sterkste mining hardware zijn inmiddels uitverkocht tot mei volgend jaar.

Amerikaanse Grayscale heeft nu 480.900 Bitcoin (BTC) onder beheer

De Bitcoin koers schoot gisteren door de grens van $18.000 geschoten en Grayscale ziet haar vermogen met de dag groter worden.

Deze vermogensbeheerder is één van de grootste whales in de Bitcoin wereld en geldt als één van de meest gretige kopers van BTC in de markt. Onlangs kocht de firma uit New York voor 240 miljoen dollar in één week bij.

Totale marktwaarde Bitcoin bereikte met $341 miljard een nieuw record

Gisteren bereikte Bitcoin even kort de hoogste marktkapitalisatie ooit. Hoewel de prijs nog enkele duizenden dollars van de recordhoogte is verwijderd, is de totale omvang van alle coins wel meer waard dan voorheen.

De marktkapitalisatie wordt bepaald door de spotprijs te vermenigvuldigen met het totale aanbod aan coins. Het totale aanbod Bitcoin dat momenteel in omloop is gebracht, ook wel bekend als de circulating supply, hangt momenteel rond de 18.546.000 BTC. Daarnaast stond de Bitcoin prijs eerder vandaag even boven de $18.400.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste bitcoin nieuws? Volg ons dan op Twitter.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Check dan de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

Lees meer over:
Bitcoin BTC goedemorgen bitcoin

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties