Goedemorgen Bitcoin: Koers van BTC bereikte hoogste punt ooit

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC BTC.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bitcoin Twitter reageert op recordprijs: ‘Op naar $20.000!’

De bitcoin (BTC) koers tikte op verschillende beurzen een nieuw prijsrecord aan. Bij Bitstamp brak bitcoin het vorige record van $19.738. Op het moment van schrijven staat de hoogste prijs op $19.825.

Op dit nieuws wordt uiteraard heugelijk gereageerd op bitcoin twitter. We hebben er een aantal voor je verzameld.

‘Babyboomers verkopen hun goud, terwijl momentum van Bitcoin groeit’

Bitcoin raakt steeds populairder bij de achterban van goud. Waar Bitcoin altijd een speeltje was voor cypherpunks en later voor millennials, staat goud bekend als babyboomer geld. Toch is het momentum tussen beide assets op dit moment verre van identiek.

Het lijkt het erop dat de recente prijsstijging van Bitcoin te maken heeft met een toenemende interesse in de asset vanuit institutioneel geld.

Bitcoin mining fabrikant Canaan heeft het zwaar: $12,7 miljoen verlies

Canaan Creative, fabrikant van Bitcoin mining rigs, heeft het moeilijk. In het derde kwartaal leed het in Hangzhou gevestigde bedrijf een nettoverlies van $12,7 miljoen.

Hoewel de hashrate evenals de Bitcoin prijs, bijna op een all-time high staan, heeft Canaan een moeilijk kwartaal achter de rug.

Hup Bitcoin: Bitcoin koers naar een nieuwe all-time high!

In deze Hup Bitcoin podcast bespreken Robin Heester en Wessel Simons weer de laatste Bitcoin nieuwtjes van de afgelopen week.

De Bitcoin koers schrijft vandaag historie door een nieuwe all-time high neer te zetten. We zien dat Bitcoin steeds meer in trek raakt bij een nieuwe groep investeerders zoals dit weekend de Guggenheim Partners.

Ook is er sprake van een uitstroom uit goud, wat betekent dat voor de Bitcoin markt? Bovendien timmeren ook steeds meer overheden aan de weg door Bitcoin te minen en als technologie te promoten.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste bitcoin nieuws? Volg ons dan op Twitter.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Check dan de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...