Goedemorgen Bitcoin: Tether ontvangt volledige $900 miljoen terug van Bitfinex

Goedemorgen! We hebben het laatste bitcoinnieuws voor je op een rijtje gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Bitcoin schoot gisteren weer even door de grens van $40.000. Maar er gebeurde nog meer in de industrie.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin beurs Bitfinex betaalt lening van $900 miljoen terug aan Tether

Bitfinex heeft $550 miljoen terugbetaald aan dochterbedrijf Tether. De bitcoinbeurs leende in 2018 $900 miljoen van het bedrijf achter stablecoin Tether (USDT). Dat zorgde voor scheve gezichten en het is zelfs onderdeel van een rechtszaak tegen Tether en Bitfinex.

Bitfinex gebruikt de honderden miljoenen om andere dingen te betalen. Het bedrijf betaalde in 2019 en 2020 ‘slechts’ $100 miljoen terug. Het is een veel besproken onderwerp, want Tether is vaak het middelpunt van verschillende verhalen.

Bitcoin verdienen tijdens spelen van Counter-Strike met nieuwe app

Bitcoin verdienen met het spelen van Counter-Strike. Wie wil dat nu niet? Lekker gamen en tegelijkertijd BTC verdienen.

Bitcoin is als volledig digitale valuta uitermate geschikt voor integratie met games. Het bedrijf ZEBEDEE, dat de werelden van gaming en Bitcoin via het Lightning Netwerk lanceert de mogelijkheid om Counter-Strike te spelen om daarmee vervolgens sats verdienen.

Hup Bitcoin Podcast: Waar moet je op letten als particuliere Bitcoin belegger?

Jan Uytenhout van Capriole Investments is te gast bij deze aflevering van Hup Bitcoin podcast. Samen met compagnon Charles Edwards heeft de onderneming een algoritme ontwikkeld waarmee ze zich op de Bitcoin derivatenmarkt begeven.

Hoe werkt deze technologie en hoe willen ze de markt verslaan? Wat voor trends ziet hij op de markt en wat voor patronen ziet hij op de bitcoin blockchain? Heeft Bitcoin met $42.000 zijn top voorlopig bereikt of niet? Waar moet je op letten als particuliere belegger? En waarom is Bitcoin een manier om je vermogen veilig te stellen ondanks de koersschommelingen?

Lees meer over:
Bitcoin nieuws

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)