Hamster Kombat bereikt 239 mln. gebruikers – gaat de HMSTR koers nog stijgen?

2487 totale weergaven

Het nieuwe T2E (Tap-To-Earn) spel van Hamster Kombat heeft onlangs de 239 miljoen actieve gebruikers aangetikt. Het spel is speelbaar via de applicatie van Telegram en zou wel eens uitgeroepen kunnen worden tot snelst groeien blockchain spel ter wereld.

Hamster Kombat lanceerde zijn spel ruim drie maanden geleden en ziet sindsdien zo’n 4 tot 5 miljoen nieuwe gebruikers dagelijks het spel betreden. Volgens Telegrams CEO, Pavel Durov, heeft het spel 100 miljoen maandelijkse gebruikers.

Het tap-to-earn spel van Hamster Kombat

Het spel van Hamster Kombat is vrij gemakkelijk om te spelen. Door middel van het klikken op het scherm verdienen spelers $HMSTR-tokens. Door mee te doen aan uitdagingen en het voltooien van speciale missies kunnen spelers extra beloningen verdienen. Daarnaast leert het spel spelers ook feiten over de blockchain, Hamster Kombat is dus niet alleen leuk om te spelen, maar ook leerzaam.

Onlangs heeft Hamster Kombat aangekondigd dat het samen zal gaan werken met de The Open Network (TON) blockchain. Het is mogelijk om de $HMSTR-tokens te minten via de TON blockchain. Hierdoor wordt het mogelijk voor spelers om in-game items te kopen en de $HMSTR-tokens te verhandelen.

In de toekomst is Hamster Kombat van plan om een in-game wallet toe te voegen en meerdere avatars die gekocht kunnen worden. De eerste updates zullen deze maand gelanceerd worden en daaraan zal ook een grote airdrop toegevoegd worden, waar spelers grote prijzen kunnen winnen.

Investeerders op zoek naar fors rendement met altcoins

Dat altcoins een hoop geld op kunnen leveren is gebleken uit de afgelopen jaren in de crypto sector. Altcoins zoals Ethereum, Dogecoin, Pepe en XRP hebben een enorme groei in hun koersen gezien. Investeerders die er als vroegst bij waren hebben een ontzettend groot rendement kunnen verdienen aan deze altcoins. In 2024 zijn investeerders nog steeds op zoek naar altcoins die voor een 10X of zelfs meer kunnen zorgen.

Een niche binnen de crypto sector die in 2023 is opgekomen is het verkopen van tokens via een presale. Deze presale projecten verkopen tokens aan vroege investeerders tegen een lage koers. Na een succesvolle lancering worden deze tokens genoteerd aan grote exchange zoals ByBit, Binance en Coinbase.

Twee presale projecten die investeerders momenteel op het oog hebben zijn Base Dawgz en WienerAI. Deze projecten zijn in 2024 gebouwd en hebben al een aardig bedrag opgehaald met hun presale, wat aangeeft dat er interesse is in deze presale tokens.

Base Dawgz ($DAWGZ) – binnen twee maanden haalt Base Dawgz presale $ 2,3 miljoen op

De presale van Base Dawgz is tot dusver een enorm succes. De opbrengst van de presale staat ondertussen op $ 2,3 miljoen en ziet elke dag nieuwe instroom aan kapitaal. Tijdens de presale wordt de $DAWGZ-token verkocht. De koers van $DAWGZ staat momenteel op $ 0,00581, maar wordt over drie dagen verhoogd.

De presale van Base Dawgz is een multichain project, wat inhoudt dat de presale token verkijgbaar is via meerdere blockchains. Het project is gebouwd op de Base blockchain, maar biedt zijn token ook aan op de Avalanche blockchain, BNB chain, Solana blockchain en Ethereum blockchain. Dit maakt het interessant voor investeerders, omdat de token makkelijk verhandelbaar is over meerdere blockchains.

Base Dawgz presale pagina

Tijdens de presale van de $DAWGZ-token wordt 20% van de gehele tokenvoorraad verkocht. Daarnaast zal 20% toegewijd worden aan uitkeren van beloningen voor stakers van de $DAWGZ-token. Om liquiditeit te verschaffen aan exchanges heeft het team ervoor gekozen om 20% van de voorraad toe te wijden hieraan. De tokenomics voor $DAWGZ zien er dus aantrekkelijk uit en trekken veel vroege investeerders aan.

Wil je ook $DAWGZ aan je portfolio toe voegen? Koop dan de $DAWGZ-token via de officiële website van Base Dawgz met ETH, BNB, USDT, USDC, AVAX of SOL.

WienerAI ($WAI) – flinke opbrengst van $7 miljoen met presale laat investeerders niet twijfelen

WienerAI heeft tijdens zijn presale al meer dan $ 7 miljoen opgehaald dankzij de unieke AI trading bot. Met een huidige presale waarde van $ 0,000725 per token en plannen voor meerdere noteringen aan exchanges, biedt WienerAI een interessante kans voor vroege investeerders.

Het project richt zich op het makkelijker maken van het traden van crypto door een gebruiksvriendelijke AI trading bot, die markttrends analyseert en trading strategieën voorstelt.

WienerAI meme coin

De combinatie van humor en geavanceerde technologie heeft WienerAI virale bekendheid gegeven en heeft daardoor een snelgroeiende community weten op te bouwen. Investeerders kunnen $WAI-tokens via de officiële website van WienerAI kopen en profiteren van veilige smart contracts die geverifieerd zijn door SOLIDProof.

$WAI kan gekocht worden met USDT, ETH, BNB of creditcard.

    Door: Hielke de Vries

    Hielke maakte kennis met het cryptolandschap in 2017 en heeft sindsdien uitgebreid onderzoek gedaan naar de blockchain en zijn functies. Sinds een aantal jaren focust Hielke zich ook op technische analyse rondom Bitcoin en altcoins binnen de crypto sector, om jou altijd op de hoogte te houden van de...