UPDATE: Heisa bij kantoor TRON in Beijing, iemand verplaatst $23 miljoen aan TRX

UPDATE: Heisa bij kantoor TRON in Beijing, iemand verplaatst $23 miljoen aan TRX

Update 16.44 uur - Volgens uitgelekte filmpjes rommelt het bij het kantoor van TRON (TRX) in Beijing. Een aantal boze beleggers hebben zich verzameld. De aanleiding is hoogstwaarschijnlijk dat TRON-ceo Justin Sun gelinkt wordt aan een ponzi-scheme. Zijn betrokkenheid is tot op heden onbewezen.

De aanwezige politie was er hoogstwaarschijnlijk om de werknemers in het kantoor te beschermen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Sun zelf zegt dat er niets aan de hand is.

Bitcoin Magazine NL heeft gevraagd om een reactie vanuit TRON maar tot op heden hebben wij geen antwoord gehad. Zodra er een reactie is vanuit TRON updaten we dit bericht.

Filmpje

Onderstaand filmpje laat een klein stukje zien van wat er is gebeurd. Het is behoorlijk druk in de lobby van het kantoor van TRON in Beijing. Circa acht politieagenten zijn er verzameld en - op het oog - boze beleggers. In het kantoor zelf werken tientallen mensen ongestoord door.

Twitter

Op Twitter gaan ook de nodige filmpjes rond. Een twitteraar genaamd Hayden Otto heeft er een paar geupload.

'Beschuldigd van oplichting'

Eerder deze maand kwam het bericht naar buiten dat oprichter en ceo van TRON, Justin Sun, wordt aangeklaagd wegens oplichting. Het zou volgens de website Nuclear Finance gaan om een oplichtingszaak waar $30 miljoen mee gemoeid is.

Volgens de Chinese influencer Boxmining kan deze zaak naar het rijk der fabelen verwezen worden. In een recente update gaat hij in op de oplichtingszaak (vanaf minuut 5:35).

Het zijn in ieder geval vervelende weken voor Sun en consorten zo vlak voor zijn belangrijke diner met de fameuze belegger Warren Buffett.

Het is nu wachten op de precieze reden van de inval, misschien valt het mee. De normaliter op Twitter zeer actieve Justin Sun heeft in het openbaar nog niet gereageerd. Ook de Tron Foundation heeft nog niet gereageerd op de geruchten en verspreide filmpjes.

Miljoenen TRX on the move

Ook opmerkelijk: een groot aantal TRX is eerder vandaag verzonden vanaf een onbekende wallet. Het gaat om 675 miljoen aan tokens van TRON, ruim $23.5 miljoen in waarde.

Is dit iemand die de bui al zag hangen? Of is dit gewoon heel erg toevallig?

Justin Sun interview

In mei dit jaar deden we een interview met Justin Sun, een van de keynote sprekers tijdens The Next Web in Amsterdam.

Lees meer over:
Tron TRX Justin Sun

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties