Deze hond heet ‘Bitcoin’ en is niet de eerste met deze prachtige naam

920 totale weergaven

Ineens weet je het, de naam voor je nieuwe hond: Bitcoin (BTC).

Sommige mensen stoppen hun spaargeld in BTC, een ander probeert er vooral snel veel geld mee te verdienen of de wereldorde om ver te trappen. En dan heb je een groep mensen die genoeg hebben van hondennamen als Max en Pip, ze kiezen voor een mooie bitcoinnaam.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Dit is Bitcoin

Een Redditor maakt trots zijn nieuwste aanwinst voor het gezin wereldkundig. Dat zorgt uiteraard voor een stortvloed aan reacties, zowel positief als negatief.

Het grootste nadeel van zo’n naam is natuurlijk je eigen veiligheid. Er is een bekende vuistregel in de wereld van BTC. Praat altijd over bitcoin, maar niet over jouw bitcoin.

Dat wordt lastig voor deze nieuw hondeneigenaar.

Goed gezelschap

Bitcoin (de hond, niet de munt) is wat gekke namen betreft in goed gezelschap. Er is zelfs een heuse munt die vernoemd is naar een hond: Dogecoin. De bedenker van de munt is inmiddels gestopt met ondersteunen van dat project, maar de munten zijn nog altijd (veel) geld waard.

Biggie Bitcoin

Mocht je nog opzoek zijn naar een naam voor een huisdier en je wil graag Bitcoin van hierboven overtreffen dan is er een upgrade beschikbaar: ‘Biggie Bitcoin’.

Nog een schepje er bovenop

Het kan echter nog een stapje erger. Een stel uit De Krim dacht in 2017 dat het wel leuk was om hun net geboren baby ook Bitcoin te noemen.

Deze hondeneigenaren en trotse ouders maken zich in ieder geval niet druk om hun passie voor bitcoin: de wereld mag het weten. Maar of dat nou zo verstandig is..

Meepraten? Kom gezellig langs op Telegram.

Lees meer over:
Bitcoin nieuws

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...