Hup Bitcoin met Klukluk over Android 2FA, privacy en RunTheNumbers

In deze Hup Bitcoin podcast schuift Marnix van Beginnen met Bitcoin én Bitcoinstickers.nl vandaag aan bij Wessel Simons om de laatste Bitcoin nieuwtjes te bespreken.

Opmerkelijk is het nieuws dat hackers toegang kunnen krijgen tot je 2FA-beveiliging. En wat moet je doen zonder internet? In Venezuela kun je gewoon via een satelliet toch je Bitcoin versturen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Ook in het nieuws is de vraag vanuit de bitcoin community. Want kan de ethereum community bewijzen hoeveel ether er in omloop is? En least but not least: De Nederlandsche Bank die nog meer wil weten van de Bitcoin kopers.

Deze aflevering wordt mede mogelijk gemaakt door: Knaken, Bitcoin Meester en Probit.

Hup Bitcoin #55

De onderwerpen op een rijtje:

Hieronder vind je de nieuwste aflevering van Hup Bitcoin. Enjoy!

Anchor

Youtube

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...