HyperFoundation kondigt HYPE token airdrop aan: Een belangrijke stap voor Hyperliquid

534 totale weergaven
|

 

Terwijl de wereld van decentralized finance zich blijft ontwikkelen, drukt Hyperliquid zijn stempel met de aanstaande lancering van zijn eigen token, HYPE, en de langverwachte HyperEVM op mainnet.

HYPE token airdrop aangekondigd

De HyperFoundation kondigde onlangs een nieuwe mijlpaal aan in de evolutie van de Hyperliquid blockchain: de lancering van zijn eigen token, HYPE, vooruitlopend op de HyperEVM mainnet uitrol. Met de aankondiging van deze Genesis distributie kunnen in aanmerking komende gebruikers HYPE tokens en Hypurr NFT’s claimen om het evenement te vieren.

De specifieke datum voor de airdrop moet nog worden onthuld, maar gebruikers kijken nu al uit naar deze belangrijke ontwikkeling in de decentralized finance (DeFi) ruimte. De HyperFoundation deelde de details van het evenement via een bericht op X (voorheen Twitter), waarin ze het belang van het token benadrukten voor de toekomst van Hyperliquid.

HYPE token en de rol van HyperEVM

Het HYPE-token is een cruciaal onderdeel van de groeistrategie van Hyperliquid. Het zal een essentiële rol spelen in het mogelijk maken van HyperBFT proof-of-stake consensus, het ondersteunen van de HyperEVM en het bevorderen van andere belangrijke ontwikkelingen op Hyperliquid’s ambitieuze roadmap.

Zodra de HyperEVM live is, geeft het gebruikers toegang tot diepere liquidity pools en nieuwe financiële instrumenten. Terwijl het Hyperliquid platform blijft groeien, zullen HYPE tokens het gedecentraliseerde bestuur van het netwerk ondersteunen, deelname stimuleren en gebruikers verschillende voordelen bieden die verbonden zijn aan de on-chain activiteit van het protocol.

Toegenomen handelsvolume op Hyperliquid

De Hyperliquid DEX groeit dankzij de grote liquiditeit en het brede aanbod van handelsparen. Met een dagelijks handelsvolume van meer dan $1 miljard heeft Hyperliquid zich ontwikkeld tot een leider in de gedecentraliseerde handel in eeuwigdurende derivaten.

De puntenbeloningscampagne, die een groot deel van de huidige gebruikersactiviteit stimuleert, zal naar verwachting de basis vormen voor het bepalen van de verdeling van de HYPE token airdrop.

Naarmate de belangstelling groeit, zal de lancering van HyperEVM op mainnet gebruikers toegang geven tot nog grotere liquidity pools en verbeterde handelsmogelijkheden. De airdrop van HYPE tokens is een andere manier om de loyale gebruikersbasis van het platform te belonen en nieuwe deelnemers aan te trekken in de aanloop naar de lancering op mainnet.

De rol van Hypurr NFT’s in de airdrop

Als onderdeel van de Genesis distributie zullen gebruikers die HYPE tokens claimen ook de optie hebben om Hypurr NFT’s te ontvangen. Deze Non-Fungible Tokens zullen geen commerciële waarde hebben, maar dienen als een unieke manier om de lancering van HyperEVM op mainnet te herdenken. De Hypurr NFT’s worden gezien als digitale memorabilia voor vroege supporters van het Hyperliquid ecosysteem.

Wat is de volgende stap voor Hyperliquid?

Nu het airdrop-evenement nadert, houden Hyperliquid-gebruikers en de bredere DeFi-gemeenschap nauwlettend in de gaten hoe de roadmap van het platform zich verder ontvouwt. Terwijl de HyperFoundation de leiding neemt, zal de combinatie van HYPE tokens, de HyperEVM en toegenomen handelsactiviteit de positie van Hyperliquid als belangrijke speler in de blockchainruimte verstevigen.

In aanmerking komende gebruikers moeten de Genesis Event Terms voor 11 november 2024 bekijken en accepteren om deel te nemen aan de airdrop. De officiële aankondiging met betrekking tot de airdrop datum zal worden gedaan op 29 november 2024.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....