InvestAnswers onthult ‘maximale prijs’ voor bitcoin in 2025

In een nieuwe video op YouTube onthult de populaire host van InvestAnswers dat de bitcoin koers in 2025 maximaal richting de 142.000 dollar kan stijgen. Zijn prijstarget zal echter lager zijn als de Amerikaanse Securities and Exchange Commission een Spot Bitcoin ETF blijft blokkeren.

Mocht die er wel komen, dan kunnen er volgens InvestAnswers "weleens hele gekke dingen gebeuren."

Veel factoren van belang

Uiteindelijk is er volgens InvestAnswers een hele lijst met factoren van belang voor de toekomstige bitcoin koers. Onder andere de on-chain omstandigheden en dan met name de supply van bitcoin die bij lange-termijn hodlers ligt.

Hoe minder bitcoin er bij de beurzen staan, hoe minder kapitaal er nodig is om de koersen in beweging te krijgen. Hoe meer bitcoin de hodlers verzamelen, hoe meer kans er is op een nieuwe bullmarkt.

"Het is gestoord. Mensen verkopen hun bitcoin niet", aldus InvestAnswers.

Volgens InvestAnswers kan bitcoin in 2025 een koers van 89.000 dollar bereiken, maar is ook een stijging richting de 142.000 dollar niet ondenkbaar voor de digitale munt.

Vandaag in de problemen

Vandaag lijkt bitcoin helaas weer een beetje in de problemen te zitten. De koers bungelt weer een kleine 3 procent lager dan gisteren en tikt binnen op 27.492 dollar.

Het is nu aan de bulls om te laten zien dat ze het positieve momentum kunnen doorzetten in aanloop naar de halving.

Tot nu toe lukte het elke keer niet om de bitcoin koers definitief boven de 32.000 dollar te krijgen. Wellicht dat de bulls daar ditmaal wel in kunnen slagen.

Het sentiment begint voorzichtig weer wat positief te worden en het lijkt erop alsof de bears inmiddels uitgeblust zijn, maar ook dat laatste kan natuurlijk plotseling weer helemaal omslaan.

    Door: Thom Derks

    Thom is al jaren van de partij als het gaat om de verslaggeving over bitcoin, macro-economische ontwikkelingen en alles wat de toekomst van de digitale munt zou beïnvloeden....