Investeerder maakt $2,3 miljoen van $1.360 met kleine Solana munt

13553 totale weergaven
Maak je eigen Meme Coin op Solana en word de volgende crypto-miljonair!

Een zeer gelukkige investeerder is erin geslaagd om een bedrag van 1.360 dollar om te toveren in een kapitaal van 2,3 miljoen dollar. Daarmee behaalde de investeerders in kwestie een rendement van 170.000% nadat hij 12 Solana (SOL) uitgaf om eind vorig jaar een memecoin te kopen.

Hebben jullie ooit van PONKE gehoord?

Waarschijnlijk hebben jullie nog nooit van PONKE gehoord, ik ook niet namelijk. Maar dit is de memecoin waarmee de investeerder in kwestie zijn kapitaal bouwde.

Hij kocht op 24 december 2024 5,21 miljoen PONKE tokens voor 12 SOL. Nu is de koers van PONKE zodanig gestegen, dat die 5,21 miljoen tokens een waarde van 2,32 miljoen dollar dragen.

Zo gek kan het dus lopen in het leven. Al moet je dan dus wel even 1.360 dollar beschikbaar hebben om in een gekke memecoin te investeren. Dat is ook niet voor iedereen weggelegd natuurlijk.

De PONKE koers schoot omhoog nadat de gehele cryptomarkt aan een gigantische klim begon, die 200 miljard dollar aan de totale market cap toevoegde. PONKE kent nu een market cap van 195,827 miljoen dollar. Daarmee staat het op plek 302 op CoinMarketCap.

Waarom doet de markt het zo goed?

De markt lijkt zo goed te presteren als gevolg van het optimisme over de snelle goedkeuring van de Ethereum ETFs. Waar iedereen eerder had verwacht dat de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) deze maand nog zou passen voor de ETFs, gaan er nu ineens geluiden op over een snelle goedkeuring.

Dat zou betekenen dat er binnenkort een markt opengaat voor ether. Voor bitcoin bleek dat een fantastische ontwikkeling te zijn, maar het moet nog maar blijken in hoeverre hetzelfde geldt voor ethereum.

In principe is bitcoin een asset die voor buitenstaanders nog wel te begrijpen is, met name vanwege het “digitaal goud” narratief. Ethereum is wat dat betreft een ander beestje, dat zich eigenlijk ook echt nog moet bewijzen.

Behalve voor het creëren van waardeloze tokens en memecoins is Ethereum eigenlijk nog nergens goed voor geweest. De echte toepassing moet nog gebouwd worden. Misschien dat Real World Assets daarin iets kunnen betekenen.

Lees meer over:

    Door: Thom Derks

    Thom is al jaren van de partij als het gaat om de verslaggeving over bitcoin, macro-economische ontwikkelingen en alles wat de toekomst van de digitale munt zou beïnvloeden....