IOTA Foundation lanceert Academy in Berlijn en Shanghai

IOTA gaat het eerste internationale IOTA academie programma lanceren. Deze wordt opgezet in Berlijn en Shanghai. De IOTA Foundation biedt online een training aan voor developers. Hierdoor kunnen enthousiastelingen, studenten, projectmanagers en andere geïnteresseerden meer te weten komen over IOTA, de TANGLE technologie en de potentie van het netwerk.

Online trainingen van IOTA

Op dit moment is het mogelijk om de cursussen online te kopen op training.iota.org. Volgens de bekendmaking kun je met deze cursussen een hands-on ervaring en praktische cases verwachten.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De eerste training is sinds 26 april online met "IOTA Onboarding Course voor ontwikkelaars" training. Deze training is bedoelt voor hen die bezig zijn met het ontwikkelen van hun eigen applicaties voor in het ecosysteem van IOTA.

De cursus bevat de volgende onderdelen:

Drie verschillende cursusformaten

Het concept van de digitale academie biedt persoonlijke ondersteuning van ervaren IOTA-programmeurs om vragen voor de deelnemers in realtime te beantwoorden. Daarnaast bevordert het IF de democratisering van kennis door de prijzen tot 50% te verlagen voor privé-deelnemers.

Voorbeeld van een certificaat van deelname

IOTA Foundation lanceert Academy in Berlijn en Shanghai

Ontwikkelaars certificering

Daarnaast hebben studenten de mogelijkheid om hun expertise te bewijzen door middel van een officiële IOTA Developer-certificering. De certificering is optioneel, onafhankelijk van de training en niet inbegrepen in de trainingsprijs.

De IOTA Developer Certification bestaat uit een schriftelijke en een mondelinge beoordeling, uitgevoerd door leden van de IOTA Foundation. Met succes gecertificeerde aanvragers zullen een Certificate of Achievement ontvangen, waarvan de authenticiteit door derden direct op de IOTA Tangle kan worden geverifieerd.

Voorbeeld van een ontwikkelaars certificaat, verifieerbaar op de wirwar

IOTA Foundation lanceert Academy in Berlijn en Shanghai

Interview Dave de Fijter, developer advocate bij de IOTA Foundation

Emburgo (Cardano) is ook bezig met een academie

Emurgo, de commerciële afdeling van het Cardano-project, wil in India een blockchain academy lanceren om 2.500 blockchain ontwikkelaars te trainen en op te leiden.

Het bedrijf is van plan om dit jaar met ongeveer 200 instellingen in India samen te werken. Ook willen ze voor het einde van dit jaar kantoren in verschillende steden betrekken, waaronder Hyderabad, Chennai, Delhi, Pune en Mumbai.

Het team van Emurgo heeft met name duidelijk gemaakt dat het om een voltijds programma gaat. Deze zal in april 2019 moeten beginnen en zijn in verschillende online en offline cursussen verdeeld.

Lees meer over:
adoptieAltcoinIOTA