emurgo

Cardano’s tak Emurgo lanceert blockchain academy

Emurgo, de commerciële afdeling van het Cardano-project, wilt in India een blockchain academy lanceren om 2.500 blockchain ontwikkelaars te trainen en op te leiden.

Emurgo klaar om 2.500 Blockchain-ontwikkelaars te werven

Volgens het bedrijf is het van plan om dit jaar met ongeveer 200 instellingen in India samen te werken. Ook willen ze voor het einde van dit jaar kantoren in verschillende steden betrekken, waaronder Hyderabad, Chennai, Delhi, Pune en Mumbai.

Het team van Emurgo heeft met name duidelijk gemaakt dat het om een voltijdse programma gaat. Deze zal in april 2019 moeten beginnen en zijn in verschillende online en offline cursussen verdeeld.

Het volledige programma duurt ongeveer 175 uur en is ontworpen voor zowel deskundige ontwikkelaars als nieuwe programmeurs. Naar verluidt zal de training worden gegeven door zowel blockchain-gerichte kleine en middelgrote ondernemingen als doorgewinterde experts in de blockchain-ruimte.

Hoewel het in ontwikkeling is, is het vermeldenswaard dat blockchain-technologie geleidelijk wordt overgenomen door tal van bedrijven in verschillende sectoren van de wereldeconomie. Volgens experts is dat op dit moment kunst, gezondheidszorg en het fintech industrie.

Maar wat is Emurgo?

EMURGO is opgericht in 2017 en is een geregistreerd bedrijf in Japan. Ze ontwikkelen, ondersteunen en incuberen commerciële ondernemingen en helpen deze bedrijven integreren in Cardano’s gedecentraliseerde blockchain-ecosysteem. Cardano probeert de financiële stack voor de ontwikkelingslanden te versterken, en EMURGO’s missie is om deze economieën te helpen ontstaan door blockchain-technologie. Emurgo heeft onder andere geholpen met opzetten van Sirin Labs waarvan hun product 1 deze dagen te koop is op Amazon.

Dit doen ze onder andere door deel te nemen aan een aantal activiteiten, zoals:

  • investering in teams voortbouwend op Cardano
  • educatieve activiteiten met betrekking tot het bevorderen van het gebruik van Cardano
  • training van toekomstige Cardano-ingenieurs
  • een acceleratorprogramma (BLOX) dat de ideeën van kleine teams omzet in echte producten met financiering en prototypen
Mis niks meer!
Invalid email address
Handel met negatieve fees en verdien!

Paymium lanceert een actie voor Bitcoin beleggers

Ontvang 0,1% vergoeding voor elke succesvolle limietorders die je plaatst!

Doe mee aan de bitcoin revolutie.

Paymium is de oudste en grootste bitcoin beurs van Frankrijk en bestaat al sinds 2010.

Maak nu een gratis account aan!