Jason Derulo’s JASON Token crasht meer dan 70% na lancering

2623 totale weergaven

De recente intrede van popicoon Jason Derulo in de cryptoruimte met zijn JASON token op de Solana blockchain werd al snel controversieel. Binnen 24 uur na de lancering kelderde de waarde van de token met meer dan 70%.

Beschuldigingen

Derulo gaf Sahil Arora de schuld van de dramatische prijsdaling en beschuldigde hem van het veroorzaken van de crash. Als reactie op de situatie beweerde Derulo dat hij voor $20.000 aan JASON had gekocht om het token te stabiliseren en hij gaf aan zich te zullen inzetten voor het herstel ervan.

Reactie van de markt

Ondanks de aanvankelijke onrust steeg de market cap van JASON naar $6,9 miljoen, met een handelsvolume van $25 miljoen. De liquiditeit van het JASON token blijft echter laag op ongeveer $ 211.000, met ongeveer 3.190 houders, wat zorgen baart over de stabiliteit.

Scepsis in de gemeenschap

Het incident heeft scepsis uit de cryptogemeenschap getrokken, met invloedrijke figuren zoals SlumDOGE Millionaire die Derulo beschuldigen van het misleiden van zijn volgers. Critici beweren dat Derulo’s acties suggereren dat hij zich niet helemaal onbewust was van het potentieel voor een dergelijke crash.

Bredere implicaties

Deze gebeurtenis maakt deel uit van een grotere trend van betrokkenheid van beroemdheden bij de volatiele cryptocurrency markt, wat vaak leidt tot aanzienlijke financiële verliezen voor gewone beleggers. De controverse benadrukt de risico’s en ethische bezwaren die verbonden zijn aan de goedkeuring van financiële producten door beroemdheden.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....

    Je hebt geen geld om te laten zien geselecteerd