Je kunt nu een Tungsten kubus afrekenen met bitcoin

Goed nieuws voor mensen die hun bitcoin willen omruilen voor een glimmende vierkanten metalen kubus.

Binnen acht minuten na de bekendmaking was er al een eerste order.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Tungsten kubus te kopen met bitcoin

Fabrikant Midwest Tungsten accepteert nu bitcoin via een samenwerking met OpenNode. Deze levert de API's van OpenNode, waarmee de fabrikant Bitcoin betalingen kan accepteren, zowel on-chain als via Lightning.

Tungsten is in het Nederlands wolfraam en de bekende toepassing is het gloeidraadje in een gloeilamp. En ook een dartpijl bestaat voor 90% uit wolfraam.

Maar de vierkanten, gave, zware kubusjes zijn ook bekend. Een van de leveranciers is het Amerikaanse Midwest Tungsten. Ook de schaarste van hun producten is post-corona fors toegenomen.

Ze zagen hun prijzen met maar liefst 300% toenemen.

Meme op Twitter

Dat zij nu bitcoin accepteren, leidt tot een rage onder bitcoiners op Twitter die een kubusje willen bemachtigen.

Het feitje is uitgegroeid tot een heuse meme op Twitter met onder meer CMS Holdings, Nic Carter (262.000 volgers) en Bitcoin Rabbi.

De Bitcoin Rabbi, schrijver van een kinderprent over bitcoin, komt met een recensie.

Op deze afbeelding staat de voorzitter van de Securities & Exchange Commission met een tungsten in zijn handen.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...