Jesse Pollak neemt de leiding over Coinbase Wallet en wordt lid van het executive team

482 totale weergaven

Jesse Pollak, maker van Ethereum Layer 2 blockchain Base, is aangesteld om het Wallet team van Coinbase te leiden terwijl hij toetreedt tot het uitvoerend leiderschap van het bedrijf. Pollak, een sleutelfiguur in de uitbreiding van Coinbase in de Layer-2 ruimte, zal nu Coinbase Wallet naar een bredere on-chain adoptie leiden.

Base-oprichter Pollak sluit zich aan bij leiderschap Coinbase

Jesse Pollak, de maker van Base, een oplossing voor het schalen van Ethereum Layer-2, is officieel toegetreden tot het directieteam van Coinbase, terwijl hij een nieuwe verantwoordelijkheid op zich neemt als hoofd van Coinbase Wallet.

Pollak kondigde deze overstap aan op X (voorheen Twitter) en benadrukte zijn opwinding over het bevorderen van Coinbase’s missie om miljarden mensen on-chain te brengen en miljoenen ontwikkelaars de mogelijkheid te geven.

Pollak’s dubbele rol bij Coinbase is een strategische zet die bedoeld is om de relatie tussen Base en b te versterken, die beide als doel hebben om het voor mensen eenvoudiger te maken om zich bezig te houden met blockchaintechnologie.

Pollak’s uitgebreide visie voor Coinbase Wallet

In zijn aankondiging benadrukte Pollak dat Coinbase Wallet zou blijven opereren in het gehele blockchain ecosysteem, waarbij het zijn niet-vrijblijvende aanpak zou behouden terwijl het zijn rol in de gedecentraliseerde economie zou uitbreiden.

Hij bevestigde opnieuw de toewijding van Base aan zijn kernwaarden van decentralisatie, toegankelijkheid en open-source ontwikkeling, en is van plan om deze principes op te nemen in het team van Coinbase Wallet.

Momentum opbouwen in on-chain adoptie

Pollak’s leiderschap komt op het moment dat Base een significante groei heeft doorgemaakt, met meer dan $7,2 miljard in totaal vergrendelde waarde (TVL) op het protocol, waardoor het een van de meest gebruikte Ethereum Layer-2 netwerken is.

Door zijn expertise op het gebied van Layer-2 schaling in te zetten voor de wallet activiteiten van Coinbase, zal Pollak naar verwachting helpen de kloof tussen off-chain en on-chain interacties te overbruggen, waardoor Coinbase dichter bij zijn doel van massale crypto-adoptie komt.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....