Jesse Powell van Kraken doneert $1 miljoen aan Trump-campagne

1794 totale weergaven

Jesse Powell, de mede-oprichter van Kraken, steunt de campagne van Donald Trump met 1 miljoen aan Ethereum. Hij heeft genoeg gezien als het om Joe Biden gaat en zet zijn geld nu in op een president die pro-Bitcoin is. Dat is in ieder geval hoe Trump nu in de wedstrijd lijkt te staan.

Uiteindelijk moeten we nog maar zien of hij zijn woorden waarmaakt.

Kritiek op de administratie van Biden

In zijn post uit Jesse Powell ook nog een stevige kritiek op de administratie van Joe biden, de huidige president van de Verenigde Staten.

Daarnaast is hij niet tevreden met het beleid van Senator Elizabeth Warren en Securities and Exchange Commission (SEC) voorzitter Gary Gensler. Volgens Powell zijn zij schadelijk geweest voor het concurrentievermogen van de Verenigde Staten op het gebied van crypto.

“De crypto-industrie is te lang aangevallen door Elizabeth Warren, Gary Gensler en anderen”, aldus Jesse Powell.

Powell: Pro-Trump en Pro-Ulbricht

Verder ziet Jesse Powell de campagne van Trump als een kans voor Amerika om een leider te blijven op het gebied van blockchain-technologie.

“Ik ben enthousiast om samen met andere leiders uit onze industrie achter de enige pro-crypto kandidaat te staan tijdens de presidentsverkiezingen van 2024 in de Verenigde Staten, zodat ons land een leider kan blijven op het gebied van blockchain-technologie”, aldus Powell.

Bij zijn publicatie zat naast een foto met Donald Trump ook de hashtag #freeross, wat een referentie is naar Ross Ulbricht.

Ulbricht werd in 2015 veroordeeld tot een levenslange gevagenisstraf voor het creëren en opereren van een online zwarte markt genaamd Silk Road, die gebruikt werd voor het anonieme verhandelen van goederen en diensten.

Donald Trump zei eerder dat hij Ross Ulbricht pardon zou verlenen, wat betekent dat hij weer vrijkomt. Hetzelfde geldt voor Robert F. Kennedy Jr. – een onafhankelijke kandidaat.

Zodoende zou er dus weleens een hoop kunnen veranderen als Donald Trump aan de macht komt in de Verenigde Staten in november. Wie hoop jij dat er gaat winnen?

Lees meer over:

    Door: Thom Derks

    Thom is al jaren van de partij als het gaat om de verslaggeving over bitcoin, macro-economische ontwikkelingen en alles wat de toekomst van de digitale munt zou beïnvloeden....