Gaat Justin Sun de crypto- en blockchainindustrie verkopen aan Warren Buffet?

Justin Sun, de CEO van Tron, kondigde eerder al een aankondiging aan. Dat is precies zoals we Sun kennen. Is dit om de boel op te hypen, of om transparant te zijn? Dat laten we maar even in het midden. De ondernemer gaat voor $4.567.888 langs bij Warren Buffet voor een liefdadigheidslunch.

Betaald Buffet

De lunch wordt door Warren Buffet georganiseerd, een miljardair die van mening is dat “Bitcoin bedrog is” en “Bitcoin geen unieke waarde heeft.” Buffett staat wel open voor blockchain, de onderliggende technologie van cryptomunten. Deze technologie wordt steeds meer geïntegreerd door grote bedrijven in financiën, logistiek en technologie, waaronder bijvoorbeeld Amazon.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Sun staat er om bekend om zaken flink op te hypen. Sommige zien het als een mooie kans om Buffet te overtuigen, een hoop anderen hadden het liever anders gezien.

De man achter Tron is niet bepaald de meest betrouwbare persoon in de cryptospace. WhalePanda legt in een twitter tirade nog eventjes uit hoe hij erover denkt.

A titan of investment

Sun kan maximaal zeven mensen uitnodigen om te dineren met Buffett in het Smith & Wollensky steakhouse in Manhattan. Wie Sun mee gaat nemen is nog niet bekend, wel heeft hij laten weten dat ze werkzaam zijn in dezelfde crypto industrie. In een Twitter berichten zei Sun dat hij van plan is om marktleiders uit de blockchain-gemeenschap uit te nodigen om te dineren met Buffett, die hij ‘a titan of investment’ noemt.

[penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=””]”Ik ben erg blij met het feit dat Justin de lunch heeft gewonnen en kijk er naar uit om hem en zijn vrienden te ontmoeten,” zei Buffett in een verklaring. [/penci_blockquote]

Justin Sun maakte een publicatie op Medium waarin aangeeft dat de crypto-gemeenschap de rol heeft om de mainstream de “waarde en correct gebruik van blockchain” uit te leggen. Dit is precies wat Justin van plan is te doen tijdens de lunch.

Verder wees Justin Sun er op dat Buffett in het verleden ongelijk had over het potentieel van bedrijven als Amazon.com Inc., Alphabet, de moeder van Google en zelfs Apple. Hij insinueerde daarom dat er een kans bestaat dat de miljardair ook ongelijk kan hebben over cryptomunten. In de eigen woorden van de Tron ceo: “Zelfs een van de meest succesvolle investeerders aller tijden kan soms een komende golf missen.”

Lees meer over:
AltcoinbttJustin SunTronTRX

Meest gelezen

Nieuws
Bitcoin koers breekt door $35.000, ligt $48.000 in het verschiet?

Bitcoin is de afgelopen 24 uur door de $35.000 grens gebroken. Analisten anticiperen op een...

Nieuws
Apple-Gebruikers Opgelet: Hackers Hebben Het Gemunt op Je Crypto

Nieuwe malware gericht op Apple's MacOS, vermoedelijk gelinkt aan de Noord-Koreaanse hackersgroep Lazarus, heeft blockchain-ingenieurs...

Nieuws
Goedemorgen Bitcoin: Hayes voorspelt bitcoin koers van 1 miljoen dollar

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag...

Nieuws
Solana Bulls Razen Vooruit, Ligt $50 In Het Verschiet?

Cryptomunt Solana heeft opmerkelijke veerkracht getoond op zijn bullish koers, ondanks kleine tegenvallers in het...

Nieuws
De beste en meest interessante afleveringen van de Hup Bitcoin podcast

In het afgelopen jaar hebben we in totaal meer dan 70 afleveringen van onze Hup...

Lees meer

Net binnen

Reddit crypto Bitcoin
Reddit Duikt in Crypto: Bitcoin en Ether Investeringen Voor Beursdebuut!

Reddit heeft plannen onthuld om naar de beurs te gaan op de New York Stock...

Nieuws
‘Halving gaat bitcoin koers naar $273.000 brengen’

De bitcoin koers staat de afgelopen dagen onder druk en heeft moeite om weer boven...

Nieuws
Goedemorgen Bitcoin: Hoe Een Gedurfde Investering MicroStrategy Richting S&P 500 Duwt

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag...

Nieuws
Andreessen Horowitz investeert $100 miljoen in Ethereum Restaking-platform EigenLayer

De technologiegerichte venturegigant Andreessen Horowitz, ook bekend als a16z, heeft een aanzienlijke investering van $100...

Nieuws
“Bitcoin klaar om lange termijn $500.000 te bereiken”, zegt deze Nederlandse analist

De Nederlandse analist Michael van de Poppe voorspelt op de lange termijn een enorme bullrun...

Lees meer