MicroStrategy koopt voor $15 miljoen aan Bitcoin (BTC) bij

375 totale weergaven

MicroStrategy heeft vandaag 271 Bitcoin (BTC) gekocht tegen een gemiddelde dollarprijs van $55.387. Dat blijkt uit een openbaar document dat bij de Securities & Exchange Commission is gedeponeerd.

Als beursgenoteerd bedrijf is MicroStrategy bij wet verplicht om deze aankopen openbaar te delen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Saylor koopt bij

De kooplust van CEO Michael Saylor lijkt geen einde te kennen. Het Amerikaanse IT-bedrijf heeft nu 91.850 BTC op de balans, ingekocht voor een gemiddelde prijs van $24.403 (stand: 13 mei 2021).

Ondanks de soms heftige schommelingen van de koers, heeft MicroStrategy nog steeds ruim 200% rendement gemaakt ten opzichte van de dollar.

Wil je graag meepraten over het nieuws? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app!

Lees meer over:
MicroStrategy

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...