Laatste uren SEAL crypto presale aangebroken na behalen $5 mln mijlpaal – is dit de beste Solana meme coin?

2141 totale weergaven
Sealana crypto presale

De laatste uren van de Sealana (SEAL) presale zijn aangebroken, zo heb je alleen vandaag nog om vroegtijdig te investeren in de volgende beste Solana meme coin. Vanavond om 20:00 uur (Amsterdamse tijd) zal de presale officieel eindigen en zul je moeten wachten tot de lancering om SEAL te kopen, waarschijnlijk tegen een hogere prijs.

Hot presale die al meer dan $ 1.000.000,- heeft opgehaald

Sealana - op South Park gebaseerde meme coin

  • Presale heeft al meer dan $ 1.000.000,- opgehaald
  • Het project is gebouwd op de Solana blockchain
  • Gebaseerd op populaire South Park meme
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

 

De crypto presale van Sealana heeft in totaal meer dan $ 5 miljoen op weten te halen en zou na lancering nog meer kapitaal aan kunnen trekken. Sealana staat in he teken van big gains, vrijheid, Amerikaanse cultuur en Lambo’s.

Vroege investeerders kunnen dit low-cap pareltje kopen voor een vaste lage prijs van $ 0,022 per token. Na zijn eerste exchange listing zou SEAL x10 of zelfs x100 kunnen gaan.

SEAL zal gelanceerd worden op Solana, maar kan ook verhandeld worden op de Binance Smart Chain. Dit geeft de meme coin nog meer potentie om viraal te gaan en vroege investeerders te voorzien van explosieve gains.

Daarnaast kan het gebruik van de Binance Smart chain ook aandacht trekken van de grootste gecentraliseerde exchange (CEX), Binance. Een Binance listing kan zorgen voor een nog grotere groei in populariteit, waardoor SEAL-potentie heeft om x100 te gaan vanaf zijn presale prijs.

Met nog slechts een paar uur te gaan, is er geen tijd te verliezen om je tokens vandaag nog voor een lage prijs in te slaan. Na lancering zal het waarschijnlijk niet meer mogelijk zijn om deze voor een lage prijs van $ 0,022 per stuk te kopen.

 

Sealana kan een van de beste Solana meme coins worden

De markt voor Solana meme coins blijft – ondanks de dalingen in waarde en volume van de afgelopen weken – steeds verder groeien. En terwijl er veel keuze is om als een aap te investeren in willekeurige meme coins, is het risico groot dat deze een scam zijn.

Solana meme coins hebben momenteel een market cap van zo’n $ 6,2 miljard, ruim 13% van de hele meme coin markt. Alleen de top 10 Solana meme coins zijn gezamenlijk goed voor ruim $ 5 miljard.

Stel je voor dat Sealana, die met name de aandacht heeft gekregen van Amerikaanse investeerders, in de top 10 Solana meme coins terechtkomt, of sterker nog, in de top 3 belandt. Hierdoor zouden andere meme coins zoals BOME in het stof bijten.

Hoewel het lastig is om te bepalen hoeveel SEAL waard kan worden, kun je een vergelijking maken met BOME. Zo zou een investering van $ 100 in BOME tijdens lancering in maart meer dan $ 16.000 waard zijn op het moment.

Maar waarom zou Sealana in de top 10 Solana meme coins terechtkomen, is dat niet wat zoveel meme coins proberen? Het verschil met Sealana is dat deze meme coin al semi-viraal is gegaan en steeds meer aandacht krijgt van investeerders, met name die uit de VS.

Deze viraliteit is onder andere te danken aan de South Park cartoonstijl van de mascotte van Sealana, maar ook het feit dat Sealana andere beroemdheden betrekt bij zijn posts op social media.

Sealana legt een grote focus op viraal gaan, waardoor de meme coin ook ontdekt is door crypto analisten op YouTube, waaronder Daryll Boo, die denkt dat SEAL een van de beste Solana meme coins kan worden.

Solana meme coins klaar voor een comeback – de perfecte kans om te kopen tijdens de dip

Solana meme coins zijn de afgelopen weken behoorlijk afgekoeld, maar lijken op dinsdag weer te herstellen. De market cap van Solana meme coins is in de afgelopen 24 uur met 13,3% gestegen naar $ 6,18 miljard.

De beste meme coins op Solana, waaronder dogwifhat (WIF), Bonk Inu (BONK) en BOOK OF MEME (BOME) hebben een grote comeback gemaakt. Zo is WIF met 17,5% gestegen, BONK met 14,8% en BOME met 11% in de afgelopen 24 uur.

Het bijzonderste is dat altcoins en meme coins herstellen, terwijl Bitcoin nog vlak boven $ 60.000 blijft liggen. Dit kan betekenen dat wanneer Bitcoin weer stijgt, dat Solana meme coins nog harder omhoog kunnen gaan.

Daarom is het nu nog niet te laat om je crypto portfolio te diversificeren met veelbelovende cryptomunten, zoals Sealana.

Tijdens het eerste kwartaal van dit jaar is er zo’n $ 150 miljoen geïnvesteerd in Solana meme coins presales, maar richting het eind van de zomer, zou dit nog veel meer kunnen worden.

Solana, die ook wel bekend staat als de ‘Ethereum Killer’ dankzij zijn lage transactiekosten en hoge snelheden, is dit jaar een van de favoriete keuzes onder meme coin investeerders. Crypto presales op Solana zijn sterk gegroeid in populariteit, omdat je bij presales de kans hebt om tokens voor een lage prijs te kopen, voordat het zijn eerste pump heeft meegemaakt.

Dit is een van de redenen dat Sealana veel kapitaal heeft opgehaald met zijn presale en naar verwachting nog meer waard zal worden na zijn eerste exchange listing.

Sealana is een stukje Amerikaanse cultuur, wat te zien is aan de ‘SEAL-starter pack’, met onder andere sigaretten, een camo cap, vuilnisbak, opgevreten vis, muggenspray en om niet te vergeten, vuurwapens.

Terwijl de meme coin markt op het punt staat om weer te exploderen, is dit het perfecte moment om Sealana te kopen en mee te liften met zowel de markt als de meme coin zelf.

Crypto presale vanavond uitverkocht – Sealana airdrop over 2 dagen?

Zoals eerder benoemd, zal de Sealana presale vanavond om 20:00 uur eindigen, je hebt dus tot die tijd om tokens voor een lage prijs te kopen. Sealana heeft nog niet bekendgemaakt wat de soft cap en hard cap van de presale zijn en hoeveel tokens er beschikbaar zijn.

Sealana maakt gebruik van een ‘send to wallet’ mechanisme, waardoor je SOL naar een officiële presale wallet kunt sturen om na de presale SEAL te ontvangen. Het is ook mogelijk om SOL, BNB of ETH via de officiële website in te wisselen voor SEAL door je wallet te verbinden.

Terwijl investeerders zich nu al afvragen wanneer ze hun tokens zullen ontvangen, zal dit naar verwachting aanstaande donderdag zijn. Dit is een voordeel voor investeerders die vandaag pas kennis maken met Sealana, want je hebt nog steeds een lage vaste presale prijs, terwijl je niet lang meer hoeft te wachten om je tokens te krijgen.

Tokens die met SOL gekocht zijn zullen worden verstuurd via Solana, terwijl aankopen met zowel ETH als BNB verstuurd zullen worden via de Binance Smart Chain. De gekochte tokens zullen binnenkomen als airdrop, waardoor je geen handmatige claims hoeft te doen en direct klaar bent om SEAL te verhandelen na lancering.

Houd het laatste nieuws over Sealana in de gaten via X (Twitter) of neem deel aan de Telegram groep om alle officiële aankondigingen zo snel mogelijk mee te krijgen.

Met nog minder dan 8 uur te gaan, is er geen tijd te verliezen om je SEAL tokens voor een lage prijs te kopen tijdens de presale. Wees er vlug bij, want de tijd loopt!

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

    Door: Bart Klammer

    Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...